+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 11 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: خواص ميوه ها و سبزيجات

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض خواص ميوه ها و سبزيجات

    خواص غذایی و درمانی آلبالو

    * مسكن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.
    * آلبالوی ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.
    * کاهش دهنده [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و غلظت خون است .
    * ضد مواد صفراوی و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است.
    * برای رفع حالت تهوع مناسب است.
    * باعث افزایش اشتها می شود ، بنابراین برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و کم اشتها سودمند است .
    * ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.
    * مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دارند، سودمند است .
    * مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند، موثر است .
    * آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.
    * برای سوء هاضمه بسیار مفید است .
    * مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مفید است .
    * شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.
    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مضر نیست. همچنین برای تقویت [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مردان مفید است.





  2. 3 کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده اند.


  3. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص غذایی و درمانی گیلاس

    * مجاری ادراری و لوله ی گوارشی را ضد عفونی می کند.
    * برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مضر نیست زیرا قند آن از نوع سوربیتول است که 70 درصد آن در بدن انسان بدون اینکه به گلوگز تبدیل شود، صرف تولید انرژی می شود.
    * گیلاس شیرین ملین خوبی است و یبوست را رفع می کند.
    * طبیعتی سرد دارد و مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می شود.
    * اعصاب را آرام می کند.
    * معده را ضدعفونی می کند.
    * سموم بدن را دفع می کند و خون را تصفیه می کند. گیلاس شیرین برای رفع یبوست و آلبالوی ترش برای رفع اسهال مفید است.
    * خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرائین ، ناراحتی کبد و مشکل جمع شدن گاز در روده ها را دارند، مؤثر و مفید است.
    * گیلاس باید به خوبی جویده شود تا به راحتی هضم شود.
    * خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می کند. به همین دلیل توصیه می شود که بعد از غذا مصرف نشود.
    * خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتهای او را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی کند. بنابراین [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] که می خواهند لاغر شوند، می توانند گیلاس را قبل از غذا مصرف کنند. البته نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.
    * جوشانده برگ گیلاس در شیر، ملین خوبی است.
    * در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است .
    * عصاره گیلاس یک ضد باکتری علیه فساد و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است . در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.
    * در گذشته پزشکان از گیلاس سیاه برای معالجه سنگ کلیه و ناراحتی های کیسه صفرا استفاده می کردند.





  4. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  5. #3
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض



    خواص مشترک آلبالو و گیلاس :

    دوستان عزیز خواص مشترک این دو میوه را بر اساس مطلب علمی جدید از سایت های دیگر برای شما بیان می کنم.
    * دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.
    * نوع سیاه رنگ این میوه ها ، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند. گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.
    * برای افراد دچار نقرس مفید است ، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست ، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده ی زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد ، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.
    * ادرار را زیاد می کنند.
    * غنی از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] هستند ، در نتیجه برای پیشگیری از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مفید می باشند.
    * دارای موادی هستند که درد حاصل از [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] (التهاب مفاصل) و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.
    * منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانیC وE و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] محلول در آب و ویتامین های [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] محلول در چربی هستند.
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

    علاوه بر موارد فوق ، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند :
    - سنگ کلیه - کاهش خطر [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    - پوسیدگی دندان ها - رفع [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    - جلوگیری از واریس رگ ها - کاهش التهاب بدن
    - کاهش [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] خون - کاهش [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]






  6. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  7. #4
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

    آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.
    بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند.
    همچنین دارای پتاسیم بالا و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] کمی هستند که با نگهداری آب در بدن ، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند ، زیرا رژیم های کم سدیم ( کم نمک ) باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.






  8. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  9. #5
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    دانستنی های جالب درمورد خواص سیب




    نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
    این روزها سیب در بازار فراوان است ، بد نیست تا فرصت هست از خوردن آن غافل نشویم.
    سیب یک میوه قلیایی و تمیزکننده بدن است و به علت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می‌‌کند . اگر روده تنبلی دارید سیب را روی آتش ملایمی بپزید و آن را میل کنید البته حتما از ظرف لعابی یا تفلون استفاده کنید زیرا به این طریق پکتین و ویتامین‌های آن حفظ می‌شود.
    شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه ‌قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند حبه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
    سیب میوه‌ای کلسیم‌دار است که به جذب کلسیم نیز کمک می‌کند.
    این میوه خستگی مفرط بدن را از بین می‌برد و دم‌کرده برگ آن ادرارآور و درمان‌کننده التهاب کلیه و مثانه است.
    نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
    این میوه مقوی کبد و اشتهاآور است و برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است. خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی‌برد.
    پوست سیب را مانند چایی دم کنید و بیاشامید. این چایی بهترین دوست کلیه است.
    آب سیب را با آبمیوه‌گیری در منزل تهیه کنید و فورا آن را بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم‌های خود را از دست می‌دهد.
    مراقب باشید دانه‌های سیب را نخورید زیرا دارای سیانید بوده و مصرف زیاد آن ایجاد مسمومیت می‌کند.







  10. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  11. #6
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    قارچ منبع پروتیین گیاهی

    قارچ‌ها با داشتن ارزش غذايي فراوان، كم‌كالري، فاقد سديم، چربي، كلسترول و سرشار از پتاسيم و منبع غني از پروتئين گياهي هستند. در قارچ انواعي از ويتامين‌هاي گروه B و همين طور C وجود دارد كه براي سلامت پوست، چشم، بافت‌ها، تامين انرژي مورد نياز بدن، سلامت سيستم عصبي و ماهيچه‌اي بسيار موثر است. خصوصا وجود ويتامين12 B در آن براي كساني كه رژيم گياهخواري دارند مفيد است، چراكه ويتامين12 B فقط در منابع حيواني يافت مي‌شود. همچنين اسيد فوليك قارچ بسيار بيشتر از ديگر سبزي‌ها بوده و در جبران كم‌خوني نقش بسيار موثري دارد.

    ويتامين D موجود در قارچ به تقويت استخوان‌ها و جلوگيري از عارضه پوكي استخوان كمك كرده و باعث مي‌شود كه كلسيم در روده جذب شده و بلافاصله در استخوان‌ها به كار رود. قارچ خاصيت ضدسرطاني و آنتي‌باكتريال دارد و به كاهش فشار خون به دليل غني بودن از پتاسيم كمك كرده و به علت دارا بودن كروم در كنترل طبيعي بيماري ديابت موثر است. مواد معدني ديگر موجود در قارچ شامل فسفر، كلسيم، منگنز و مس است كه تنظيم‌كننده حركات دستگاه‌هاي تنفسي و گردش خون، مفيد براي بيماران قلبي، كليوي و كاهش‌دهنده كلسترول است چراكه 2 تا 3 درصد چربي داشته و در مويرگ‌ها رسوب نمي‌كند و كاملا دفع مي‌شود. هيدروكربن‌هاي موجود در آن نيز حالت فيبري داشته و ملين بوده و جذب نمي‌شود، بلكه معده و روده را شستشو مي‌دهد.





  12. #7
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    گریپ فروت وخواب خوش

    گريپ فروت چون داراي كالري كمي است نوشابه بسيار خوبي براي آنهايي است كه مي‌خواهند وزن كم كنند و لاغر شوند. گريپ فروت از پرتقال كمتر قند دارد.
    گريپ فروت تميزكننده بدن از مواد سمي است و اين مواد را سريعا دفع مي‌كند و دليل آن اين است، هنگامي كه از گريپ فروت استفاده مي‌‌كنيد، به علت دفع مواد زائد ممكن است اسهال بگيريد.
    گريپ فروت داروي خواب است. اگر مي‌خواهيد خواب خوش و سنگين داشته باشيد يك گريپ فروت و يا آب آن را گرفته قبل از رفتن به رختخواب آن را بخوريد.
    گريپ فروت ضدسرماخوردگي است و تب را پايين مي‌آورد، در هنگام سرماخوردگي و تب آب گريپ فروت بنوشيد.
    گريپ فروت به دليل ترش بودن ترشح اسيد معده را بيشتر مي‌كند پس بايد آن را قبل از غذا مصرف كرد تا اشتها را تحريك كرده و غذا را زودتر هضم كند.
    آنهايي كه كليه و مثانه و كيسه صفرايشان سنگ توليد مي‌كند، حتما بايد گريپ فروت بخورند، زيرا گريپ فروت از درست شدن سنگ جلوگيري مي‌كند.
    خوردن دو عدد گريپ فروت در روز احتمال حمله قلبي را به نحو بارزي كاهش مي‌دهد، بنابراين كساني كه در خانواده‌شان سابقه قبلي و بيماري قلبي وجود دارد حتما بايد از گريپ فروت استفاده كنند.براساس تحقيقات انجام شده در پوست اين ميوه مواد ضدسرطان وجود دارد.
    هسته گريپ فروت نيز خواص بسياري دارد زيرا ميكروب‌كش و ضدقارچ است البته عصاره هسته گريپ فروت به صورت قرص و كپسول در فروشگاه‌هاي گياهان دارويي و يا برخي از داروخانه‌ها موجود است، مي‌توانيد خريداري كرده و مصرف كنيد و يا اين كه هسته‌هاي گريپ فروت را جمع‌آوري كرده و خشك كنيد سپس در داخل آسياب برقي ريخته و پودر كنيد و هر روز مقدار يك قاشق چايخوري از آن را با آب ميل كنيد يا اين كه همان‌طوري كه گفته شد همه گريپ فروت را با پوست سفيد و هسته آن در داخل مخلوط‌كن برقي ريخته و مصرف كنيد.
    توجه داشته باشيد گريپ فروت را نبايد به همراه تعدادي از داروها خورد، زيرا اثر آنها را چند برابر مي‌كند، مثلا كسي كه داروي فشارخون مصرف مي‌كند، اگر آن را با گريپ فروت بخورد اثر دارو زيادتر شده و شخص فشارخونش بشدت پايين مي‌آيد و خطرناك است.






  13. #8
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    انجیر تازه، منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین c است

    یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه گفت: انجیر تازه منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین C است.

    علی اشرف رشیدی در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ایسنا منطقه کرمانشاه، اظهار كرد: در این فصل از سال در کرمانشاه انجیر به وفور یافت می شود، این میوه حاوی دو آنتی اکسیدان بسیار مهم است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند.

    وی تصریح کرد: انجیر همچنین حاوی طیف گسترده ای از دیگر ویتامین هاست، این میوه به دلیل داشتن حجم بالای کلسیم از پوکی استخوان پیشگیری می کند.

    وی گفت: انجیر به دلیل دارا بودن قند فراوان می تواند منبع تامین انرژی باشد و نیز آب موجود در آن نقش مهمی در رفع تشنگی و عطش ایفا می کند. آب موجود در این میوه به تدریج آزاد می شود و بر این اساس می تواند یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده سحر باشد.

    رشیدی افزود: انجیر از خانواده Berry است که در این دسته از میوه ها دانه های ریزی وجود دارد که وجود همین دانه ها به دستگاه گوارش کمک می کنند، در واقع از انجیر می توان در درمان و رفع یبوست استفاده کرد.

    این كارشناس تغذیه در خاتمه اظهار كرد: ادعای و باورهای طب سنتی قوی در خصوص انجیر وجود دارد، به طور مثال شیره سفید انجیر را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور می کنند که برای تایید این تصورات تحقیقات گسترده لازم است.





  14. #9
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    میوه‌ای با نقش ضد سرطانی و ضد پیری(زغال اخته)

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    گروهی از دانشمندان ایتالیایی در بررسیهای خود نشان دادند که میوه زغال اخته از خواص بالای ضد سرطانی، ضد پیری و محافظت از قلب برخوردار است.


    محققان لابراتوارهای "ایاسما" در استان ترنتو پس از چهار سال تحقیقات دریافتند که زغال اخته خاصیت آنتی اکسیدان، ضد سرطانی و دفاع در برابر بیماریهای قلبی عروقی دارد. آنتی اکسیدانها مهمترین مواد در مبارزه با پیری هستند.

    همچنین این میوه می تواند تاثیرات مثبتی بر روی دیواره مویرگها و سیاهرگها داشته باشد.

    پیش از این گروهی از دانشمندان آمریکایی نشان داده بودند که زغال اخته و سایر میوه های دارای آنتوسیانین ها تاثیرات مثبتی بر روی فشار خون دارند.

    اکنون محققان ایتالیایی دریافتند که این خواص جدید به واسطه وجود "فلاون گلیکوزیدها" به ویژه "کوئرستین" در این میوه است.
    براساس گزارش آسکا، این پژوهشگران در این تحقیقات، نوعی زغال اخته مشابه نمونه های جنگلی را کاشتند. این میوه به طور متوسط محتوی حدود 200 میلی گرم در گیلوگرم از مخلوطی از حداکثر 23 فلاون مختلف بود.


    بنابراین یک دانه زغال اخته (150 گرم) به طور متوسط 30 میلی گرم فلاون ارائه می کند که این میزان دو تا سه برابر بیشتر از فلاونی است که در رژیم غذایی روزانه وجود دارد.




  15. #10
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص آلو


    آلو اکثراً به صورت تازه مصرف می شود؛ اما می توان آن را به کیک ها، سالادها و غذاها اضافه کرد یا به صورت کمپوت و مربا مصرف کرد. نوع خشک این میوه، در جای خشک و خنک یا در یخچال به مدت ۶ ماه قابل نگهداری است.
    در طب چینی، آب آلو به عنوان «اکسیر صبحانه» برای سم زدایی و شادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.
    آلو تقویت کننده و تنظیم کننده دستگاه هاضمه است.
    خوردن آلوی تازه یا پخته و یا کمپوت آن برای درمان بیماران مبتلا به روماتیسم، نقرس و تصلب شرائین مفید است.
    مصرف آلو به صورت پخته برای افراد ضعیف و مسن بهتر است، زیرا آلودی خام دیر هضم می شود.
    آلو در معالجه کم خونی، ضعف و ناتوانی و خستگی جسمی مفید است.
    آلو سرشار از ویتامین های a و c، کروهیدرات (مواد نشاسته ای، آهن، کلیسم و سایر املاح می باشد.
    برگه آلو، بهترین ضد سم است.
    برگه آلو، دستگاه هاضمه را در بدن تنظیم می نماید.
    غنی از منیزیم، سدیم، فسفر و پتاسیم است.
    به مقدار کافی فیبرغذایی را برای بدن تامین می کند.
    در حفظ سلامتی کبد موثر بوده و باعث سم زدایی از سیستم گوارشی می شود. همچنین در مبارزه با عفونت و تب های روده ای بسیار حائز اهمیت است.
    از آنجا که حاوی مقدار زیادی فسفر است، در افزایش قدرت فعالیت های ذهنی تاثیرگذار می باشد.
    نوشیدن آب آلو در دفع انگل های معده بسیار موثر می باشد.
    پژوهشگران معتقدند از آلو می توان به عنوان ضدعفونی کننده غذا استفاده کرد. آلوی خشک خواص ضدمیکروبی دارد که می تواند خطر آلودگی گوشت را کم کند. افزودن آلو یا عصاره آن به گوشت قیمه شده، به میزان قابل توجهی از رشد میکروب ها جلوگیری می کند.
    هر چند ادویه نیز می تواند نقش مشابهی ایفا کند، اما عصاره آلو طعم اندکی دارد و به همین دلیل طعم اصلی غذا را تغییر نمی دهد. افزودن ۳ درصد عصاره آلو، بیش از ۹۰ درصد مانع از رشد میکروب ها می شود. آلو به دلیل کمک به مرطوب ماندن گوشت، کیفیت گوشتی را که دوباره گرم می شود، بهبود می بخشد.


    تاثیر آلو در سلامت بدن
    ۱) آلو یکی از منابع غنی پتاسیم است. تحقیقات انجام گرفته در سال های اخیر تاثیر پتاسیم را در کاهش فشار خون نشان داده اند. باتوجه به این که آلو حاوی سدیم کمی می باشد، مصرف متعادل آن در کنترل فشار خون موثر است.
    ۲) یکی دیگر از ترکیبات قابل توجه در این میوه فیبر است. فیبرها سبب کاهش سرعت جذب مواد مغذی به ویژه قندها شده و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می دهند. بنابراین مصرف آلو می تواند در کنترل قند خون موثر باشد.
    ۳) یکی از شناخته شده ترین خواص آلو، پیش گیری از یبوست است. این اثر نیز به واسطه وجود فیبر است.
    ۴) فیبر موجود در آلو سبب افزایش رشد و تکثیر باکتری های مفید روده شده که این امر مانع از رشد باکتری های مضر در داخل روده می شود. در عین حال بر اثر تخمیر فیبر در داخل روده، اسید بوتیریک تولید می شود که منشا انرژی برای سلول های روده است و به این ترتیب به حفظ سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.
    ۵) گیاه خواران و افرادی که مقادیر کمی گوشت قرمز مصرف می کنند، خود را در معرض خطر دریافت ناکافی آهن و تهی شدن ذخایر آهن بدن قرار می دهند. فقدان آهن می تواند در نهایت به کم خونی منجر شود که خستگی مفرط و عدم تمرکز از عوارض آن است. ولی باید توجه داشت که آلو خشک منبع خوب «آهن گیاهی» است.
    ۶) همچنین آشپزها و کسانی که تمایل ندارند از چربی، کره یا مارگارین در دستورات خود استفاده نمایند می توانند از پوره آلو خشک در دستورات خود نظیر کیک میوه ها، برانی شکلات یا کیک هویج استفاده کنند که ماهیتی جویدنی و نرم دارند. پوره آلو خشک به حجم و مقدار دستور غذایی می افزاید و در عین حال حاوی چربی هم نیست. بنابراین استفاده از آلو خشک برای افرادی که باید رژیم کم چربی داشته باشند و تمایل به خوردن «هله هوله» شیرین دارند، مناسب است.





  16. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 11 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •