+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 110

موضوع: خواص ميوه ها و سبزيجات

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض خواص ميوه ها و سبزيجات

    خواص غذایی و درمانی آلبالو

    * مسكن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.
    * آلبالوی ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.
    * کاهش دهنده [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و غلظت خون است .
    * ضد مواد صفراوی و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است.
    * برای رفع حالت تهوع مناسب است.
    * باعث افزایش اشتها می شود ، بنابراین برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و کم اشتها سودمند است .
    * ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.
    * مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دارند، سودمند است .
    * مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند، موثر است .
    * آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.
    * برای سوء هاضمه بسیار مفید است .
    * مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مفید است .
    * شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.
    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مضر نیست. همچنین برای تقویت [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مردان مفید است.





  2. 3 کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده اند.


  3. #21
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    تمرهندی برطرف کننده صفرا




    سلامت نیوز :تمرهندی، درخت همیشه سبز استوایی و بومی قاره آفریقاست. این درخت در مناطق استوایی و نیمه استوایی آفریقا، آسیای جنوبی، آمریکایی جنوبی و جزیره کارائیب رشد می کند.


    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    مصرف تمرهندی به دفع صفرا کمک می کند و ناراحتی های مربوط به صفرا را برطرف می کند.
    به گزارش روزنامه خراسان نقل از «ehow» تمرهندی حاوی ترکیبات شیمیایی فرار و موادمعدنی، ویتامین ها و فیبرغذایی است.
    رونده ملایم به حساب می آید.
    دم کرده برگ های آن باعث کاهش تب مالاریا می شود.
    از کمبود ویتامین C پیش گیری می کند.
    میزان کلسترول را کاهش می دهد و برای سلامت قلب مفید است. * غرغره با آب رقیق شده تمرهندی، گلو درد را تسکین می دهد.* کرم های روده ای کودکان را از بین می برد.
    جوشانده برگ آن برای درمان زردی و زخم معده موثر است.
    تا حد زیادی التهاب پوستی را درمان می کند.
    از آن جا که منبع عالی آنتی اکسیدان است، با سرطان مقابله می کند.* تصفیه کننده خون است.
    اسیدیته، اختلال گوارشی، اسهال خونی، ناراحتی معده، آرتریت و دردهای دیگر را معالجه می کند. * حالت تهوع و استفراغ مربوط به دوران بارداری را برطرف می کند.
    باعث تولید بزاق دهان می شود.
    دردهای روماتیسم و مفصلی را کاهش می دهد.
    التهاب لثه را برطرف می کند.* از عصاره به دست آمده از گل تمرهندی، برای درمان بواسیر استفاده می شود.

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]




  4. #22
    *E P I C*
    میهمان

    خواص فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه‌ای هزاران سال است که در رژیم غذایی انسان وجود دارد و در رنگ‌های مختلف قرمز، زرد و سبز موجود است.این سبزی خوش عطر و طعم خواص درمانی بسیاری دارد که عبارتند از:
    - حفظ سلامت پوست و چشم‌ها
    خوردن فلفل دلمه‌ای به شفافیت و پاکسازی پوست و پیشگیری از بثورات و لکه‌های پوستی کمک می‌کند. هم چنین این سبزی منبع مهمی از ویتامین A است که برای سلامت چشم‌ها مفید بوده و از بروز بیماریهای چشمی پیشگیری می‌کند.
    - پیشگیری از سرطان
    فلفل دلمه‌ای حاوی ترکیباتی موسوم به کاسپایسین است که از فعالیت مواد سرطان زا جلوگیری می‌کند و مانع از چسبیدن آنها به مولکول وراثتی دی ان آ می‌شود.
    - تسکین دهنده درد
    کاسپایسین هم چنین مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگیری می‌کند. هم چنین به درمان بیماریهای مرتبط با درد کمک می‌کند.
    - سوزاندن کالری
    مصرف فلفل دلمه‌ای سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می‌برد و به درمان بیماری‌های مرتبط با درد کمک می‌کند. به این ترتیب فلفل دلمه‌ای امکان افزایش وزن ناشی از مصرف رژیم غذایی پرچرب را کاهش می‌دهد. این سبزی برای کمک به هضم غذا مفید است و به عنوان یک محرک قلب و عروق، فشار خون را تنظیم می‌کند و همچنین در کاهش کلسترول بد و چربی تری گلیسیرید در بدن نقش قابل ملاحظه‌ای دارد.
    - محافظت از موها
    عصاره فلفل دلمه‌ای یکی از بهترین محصولات برای تقویت رشد موهاست. این عصاره از ریزش مو جلوگیری می‌کند و تارهای مو را پرتر و ضخیم‌تر نگه می‌دارد. اما از آنجا که طبیعت فلفلی و سوزاننده دارد باید در استفاده از آن احتیاط کرد.

  5. کاربر مقابل از این پست *E P I C* تشکر کرده است.


  6. #23
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    چرا بايد موز بخوريم؟



    متخصصان تغذيه، موز را بعنوان يك منبع غذايي مقوي و ضروري معرفي مي‌كنند كه سرشار از عنصر مفيد پتاسيم است و به همين دليل تعادل الكتروليتي در سلولهاي بدن را حفظ مي‌كند.


    افزايش سطح پتاسيم در بدن خطر سكته را به ميزان چشمگيري كاهش مي‌دهد. موز همچنين سرشار از ويتامين‌ها و املاح معدني است. يكي از مهمترين ويتامين‌هاي موجود در اين ميوه ويتامين A است كه وجود آن براي رشد بافت‌هاي نوري موجود در چشم‌ها حياتي است. ويتامين A درعين حال براي سلامت پوست و رشد ناخن‌ها ضروري است.

    به گزارش روزنامه اكسپرس، موز درعين حال يكي از مهمترين منابع غذايي حاوي سروتونين است كه باعث افزايش خلق و كاهش افسردگي مي‌شود. موز هضم بسيار راحتي دارد، براي افرادي كه به زخم‌هاي گوارشي مبتلا هستند مفيد است و هم چنين حالت اسيديته موجود در ستگاه هاضمه را خنثي مي‌كند.





  7. #24
    *E P I C*
    میهمان

    آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی

    آناناس از آن دسته غذاهایی است که خوردنش کمی مشکل است. اما به شما تضمین می دهیم که همان لذتی را که از خوردن یک قطعه شکلات می برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید…آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذی
    آناناس سرشار از ویتأمین ها و مواد مغذی مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین ث است علاوه بر اینها بسیار کم چربی و کم کلسترول است.
    این خواص را می توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه یخ زده یا حتی آب آناناس به دست آورید.
    یکی از خواص مهم آناناس کمک به ساخت استخوان های سالم و استحکام استخوان ها است. آناناس غنی از منیزیم ماده معدنی ای است که وجودش برای ساخت استخوان ها و ارتباط بافت ها ضروری است. آناناس باعث رشد استخوان ها در بدن جوانان و استحکام استخوان ها در پسران می شود.
    یک فنجان آناناس حدود ۷۳ درصد منیزیم مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند، از دیگر خواص آناناس می توان به نقش آن در بهبود سرماخوردگی و کاهش میزان سرفه اشاره کرد. اکثر افراد هنگام سرماخوردگی ویتأمین ث یا آب پرتقال بیشتر می خورند غافل از این که خواص آناناس نیز کمتر از آنها نیست.
    «بروملین» موجود در آناناس باعث کاهش شدید سرفه یا توقف سرفه های شدید و کاهش میزان لحاظ می‌شود. پس هنگام سرماخوردگی خوردن آناناس را فراموش نکنید.

  8. #25
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص سبزیجات
    آن چیست که در هر شکل، رنگ و اندازه ای می تواند از بروز چاقی، بیماری های قلبی و سرطان جلوگیری نماید؟ پاسخ این پرسش یک قرص رژیمی عجیب و غریب نیست. ساده است؛ پاسخ آن چیزی نیست جز "سبزیجات"! این درحالی است که نیمی از افراد جهان هیچ گونه سبزی، جز سیب زمینی، لوبیا و سالاد مصرف نمی کنند. در این قسمت دلایلی را دال بر استفاده مکرر و دائمی از سبزیجات برایتان ذکر می کنیم.

    1- سبزیجات از کالری پایینی برخوردار هستند
    می توان گفت که تقریبا در حدود یک سوم مردم دنیا از بیماری چاقی رنج می برند. به منظور کاهش وزن، فرد باید از غذاهایی با کالری پایین استفاده کرده و تحرک خود را نیز افزایش دهد. استفاده از سبزیجات در غذاهای اصلی و میان وعده ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

    2- چربی سبزیجات بسیار پایین بوده و همچنین فاقد کلسترول می باشند
    مردم اکثراً به خوردن غذاهای با چربی بالا از خود تمایل زیادی نشان می دهند. رژیم غذایی چرب، ریسک ابتلا به بیماری های قلبی و انواع خاصی از سرطان ها را افزایش می دهد. از سوی دیگر چربی هایی که باعث ایجاد ناراحتی قلبی می شوند در سبزیجات در پایین ترین حد خود قرار دارند. بسیاری از خوراک های حیوانی مقادیر زیادی کلسترول در خود جای می دهند. مصرف اینگونه غذاها، کلسترول موجود در خون را افزایش داده و موجب بالا رفتن خطر ابتلای بیماری های قلبی نیز می شوند. از آنجاییکه سبزیجات فاقد کلسترول می باشند می توانند از بروز این بیماری کشنده در افراد جلوگیری کنند.

    3- سبزیجات دارای میزان پایینی سدیم هستند
    سدیم در نمک و بسیاری از مواد غذایی دیگر یافت می شود. سدیم بیش از حد، باعث بروز فشار خون بالا در برخی افراد می شود. سبزیجات تازه، حاوی مقدار کمی سدیم هستند. به طور کلی سبزیهای یخی نسبت به انواع تازه خود، حاوی مقدار بیشتری سدیم هستند. این رقم در سبزیجات کنسرو شده به بالاترین میزان خود می رسد. برای یافتن خوراک هایی با سدیم پایین به برچسب اینگونه غذاها توجه کنید تا نمونه هایی با سدیم پایین را انتخاب کنید.

    4- سبزیجات سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی می باشند
    سبزی هایی با رنگ سبز پر رنگ و نارنجی از بروز سرطان حنجره و ریه جلوگیری میکنند. اینگونه سبزی ها دارای بتا- کاروتن می باشند. این ماده رنگدانه ای است که در بدن به ویتامین a تبدیل می شود. غذاهایی که حاوی این ماده هستند به راحتی می توانند از بدن در مقابل سرطان ها محافظت کنند. مواردی از قبیل: هویج، کدوی مسمی، اسفناج، کلم بروکلی، سیب زمینی شیرین و کلم پیچ به وفور حاوی این ماده می باشند.
    همچنین بیشتر سبزیجات دارای ویتامین c نیز هستند و می توانند از بروز سرطان حنجره و معده نیز جلوگیری کنند. سبزیجاتی که شامل ویتامین c هستند عبارتند از: فلفل، کلم، بروکلی، جوانه بروکسل، و گوجه فرنگی.
    بسیاری از سبزیجات حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی از جمله آهن می باشند. آهن در خونسازی و تامین انرژی بدن نقش مهمی را ایفا می کند. استفاده ناکافی از آهن در رژیم غذایی روزمره باعث بروز آنمی ( کم خونی) می شود. آهن در اسفناج، لوبیا، لوبیا قرمز، لوبیای چشم بلبلی، چغندر و انواع سیب زمینی ها یافت می شود.
    سبزی ها با رنگ سبز پر رنگ مثل اسفناج، خردل، بروکلی، و کلم حاوی میزان بالایی کلسیم می باشند. کلسیم برای استحکام استخوان و دندان ضروری است و از بروز پوکی استخوان نیز جلوگیری می کند.

    5- سبزیهای هم خانواده کلم و خردل از ارزش های سلامتی بالایی برخوردار می باشند
    هم خانواده این گروه از سبزیجات، شامل: کلم، گل کلم، بروکلی، جوانه بروکسل، کلم پیچ و خردل می شوند. به این دلیل نام سبزیجات چلیپایی بر روی آنها گذاشته شده است که شکل ظاهری گل آنها همانند چلیپا است. این سبزی ها خطر سرطان روده، معده، و ریه را تا حد بسیار زیادی کاهش می دهند.

    6- سبزیجات دارای مواد فیبردار هستند

    فیبر قسمتی از گیاهان را تشکیل می دهد که بدن انسان نمی تواند آنرا هضم و یا جذب کند. پیروی از رژیم غذایی که حاوی مقدار زیادی مواد فیبردار باشد، ریسک ابتلا به سرطان روده را تا حد بسیاز زیادی کاهش می دهد. تمام سبزیجات منبع مناسبی از فیبر هستند. بهترین راه مصرف فیبر از طریق غذاهایی طبیعی است؛ باید توجه داشته باشید که قرص ها و مکمل هایی که وجود دارند هیچ گاه نمی توانند جای مواد طبیعی را بگیرند. البته ناگفته نماند که فیبر بیش از اندازه نیز موجوب عدم جذب برخی موارد معدنی نظیر آهن می شود.

    نکاتی برای افزودن سبزی بیشتر به وعده های غذایی
    انواع و اقسام مختلفی از سبزیجات وجود دارد. برای ایجاد تنوع از رنگ ها، طعم ها و اشکال مختلف آن استفاده کنید.
    در میان وعده های خود می توانید از سبزیهایی استفاده کنید که می توان از آنها به صورت خام نیز سرو کرد. هویج، گل کلم، و بروکلی از این دست سبزی ها می باشند.
    به غذاهای همیشگی و روزمره خود سبزی اضافه کنید. با تن ماهی، بروکلی سرو کنید و اگر کباب میل می کنید کنار آن کمی اسفناج نیز مصرف کنید.
    اگر کودکان در تهیه غذاهای همراه با سبزی به شما کمک کنند، آنوقت تمایل بیشتری نسبت به میل آنها از خود نشان می دهند.
    سبزی را تنها برای افرادی بپزید که دارای مشکل هاضمه هستند. بیشتر سعی کنید آنها را به صورت خام و یا نیم پز استفاده کنید.

    نکاتی برای حفظ مواد غذایی سبزی در طبخ
    سبزی ها را با آب کم بپزید تا ویتامین آنها خارج نشود. مایکرو فر و بخارپز کردن بهترین نوع طبخ سبزی می باشد.
    آنها را برای مدت زمان کمی بپزید و اگر می توانید بهتر است که آنها را خام مصرف کنید. گرمای بیش از حد می تواند بسیاری از ویتامین ها را از بین ببرد. در حین طبخ سبزیجات، حتما درب ظرف را ببندید.
    از سرخ کردن سبزیحات در کره و یا روغن به شدت پرهیز کنید. زمان مصرف نیز سعی کنید تا جایی که می توانید میزان کمی از چاشنی های با چربی بالا، نظیر: سس قرمز، مایونز، کره و مارگارین را با آنهااستفاده کنید. سس سویا و سس های کم چرب گوجه فرنگی جایگزین مناسبی برای سس های پر چرب هستند.
    سبزیجات فصلی به همراه فلفل جایگزین مناسبی برای نمک می باشند.




  9. #26
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    4,516
    تشکر
    5,407
    تشکر شده 12,918 بار در 4,122 پست

    پیش فرض خواص خرمالو



    خرمالو سرشار از ویتامینA و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامین های B1 ، B2 ، B3 و C می باشد. در ضمن این میوه خوش رنگ و خوش طعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم ، گوگرد ، آهن ، فسفر ، منیزیم و پتاسیم است.


    هر یک از مواد معدنی فوق نقش مؤثری در سلامتی و تندرستی بدن ما دارند. اگر خرمالو به خوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه ای مفید محسوب می شود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتها آوری است.


    کلسیم در رشد کودکان و حفظ انرژی برای بزرگسالان مؤثر است. آهن عنصر اصلی خون سازی ، و پتاسیم اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد می باشد. این میوه در افراد مبتلا به نقرس و بیماری های کبدی و کلیوی بسیار مؤثر است.


    موادقندی خرمالو شامل لوولز و گلوکز است و با آن که مقدار آن 20 درصد است، برای مبتلایان به بیماری قند ، زیان بخش نیست.


    خرمالو حاوی مقدار زیادی پکتین است. پکتین یکی از انواع فیبرهای محلول در آب است که باعث کاهش چربی های خون می شود.


    اسیدهای موجود در خرمالو عبارتند از: اسید مالیک، اسید سیتریک و اسید تارتاریک. سلولز موجود در خرمالو به طور نسبی کم است و از این نظر هضم آن آسان تر می باشد.
    خرمالو دارای مقدار کمی تانن می باشد که گاهی ممکن است موجب یبوست شود.


    همان طور که ذکر شد، خرمالو سرشار از ویتامینA است. چنانچه این ویتامین به مقدار کافی به بدن نرسد، نه تنها قدرت بینایی را کم می کند، بلکه باعث شکننده شدن پوست، ناخن و موها می شود. همچنین در میزان هوش و سلامت بدن نیز اختلال ایجاد می شود.
    می توان از آب خرمالو برای درمان زخم ها استفاده کرد. همچنین این میوه برای آفت دهان و گلودرد بسیار مفید است. مصرف این میوه با ارزش به همه شما توصیه می شود.

    Mihan Download Froums

  10. #27
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    زير سايه ي خدا
    نوشته ها
    6,533
    تشکر
    3,955
    تشکر شده 12,622 بار در 3,037 پست

    پیش فرض آب آلوئه ورا يك معجون همه فن حريف



    حتما تاكنون مطالب زيادي درباره بسياري از خواص مفيد و فراوان آلوئه ورا براي سلامت و شادابي پوست شنيده‌ايد، اما آيا از خواص منحصر به فرد آب اين ميوه براي سلامت كل بد مطلع هستيد؟

    آب آلوئه ورا يك نوشيدني كاملا بي‌خطر، همه فن حريف و معجوني جادويي حاوي ريز مغذي‌هاي مختلف، ويتامين‌ها، املاح معدني، اسيد آمينه و ساير عناصر و املاح مهم و حياتي براي بدن است.
    سايت اينترنتي كامن سنس در گزارش جديدي دراين باره آورده است: آب آلوئه ورا به دستگاه گوارش و هضم غذا كمك مي‌كند. اين نوشيدني به طور طبيعي دستگاه گوارش را پاكسازي و به حركات دوده‌اي روده كمك مي‌كند و در رفع يبوست موثر است حتي در بهبود و كاهش اسهال هم نقش مفيدي دارد.
    آب آلوئه ورا سطح انرژي بدن را افزايش مي‌دهد. رژيم غذايي روزانه ما حاوي موادي است كه موجب خستگي و فرسودگي مي‌شوند در حالي كه مصرف روزانه اين آبميوه حس سلامتي را افزايش مي‌دهد، سطح انرژي بدن را افزايش داده و وزن بدن را در حد سلامتي نگه مي‌دارد.
    اين آبميوه در بازسازي سيستم ايمني بدن نقش به سزايي دارد. آب آلوئه ورا براي افرادي كه دچار اختلالات مزمن سيستم ايمني هستند بسيار مفيد است و گلبولهاي سفيد خون را براي مبارزه با ويروس‌ها تحريك مي‌كند. آب آلوئه ورا خاصيت سم زدايي دارد. اين نوشيدني يك كمك مهم و طبيعي براي سم زدايي از بدن است.
    همه ما از آنجايي كه زندگي پرتنشي را در طول روز تجربه مي‌كنيم و آلودگي محيط زندگي‌مان را فرا گرفته و از سوي ديگر به هله هوله خوري نيز عادت داريم نيازمند معجوني هستيم كه هر از گاهي بدنمان را ضدعفوني و پاكسازي نمايد. آب آلوئه ورا يك كوكتل غني از ويتامين‌ها و املاح معدني است كه به بدن قدرت مي‌دهد تا با اين استرس‌ها و فشارهاي روزانه مقابله كند.
    اين نوشيدني درعين حال تاثير چشمگيري در كاهش التهاب‌ها در بدن دارد، انعطاف پذيري مفاصل را بهبود مي‌بخشد و به توليد مجدد سلولهاي بدن كمك مي‌كند. عضلات مفصلي را تقويت مي‌كند و در نتيجه درد و التهاب را در مفاصل ضعيف و پير تسكين مي‌دهد.





  11. #28
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    رازک و خواص آن
    humulus lupulus



    رازک با نام عمومی Hops که به عربی حشیشه الدینار نامیده می شود، گیاهی است علفی، چند ساله و بالا رونده.
    این گیاه ۲ پایه بوده و اعضای آن پوشیده از تارهای خشن است.
    برگ های گیاه، متقابل، دندانه دار و مرکب از ۳ تا ۵ لوب نامساوی است. گل های نر به صورت مجتمع و گل آذین خوشه هستند.
    گل های ماده، به صورت مخروط مانند سفید مایل به حنایی می باشند.
    قسمت مورد استفاده گیاه، مخروط های ماده(گل های ماده) آن است که دارای بوی معطر و مطبوع با طعم تلخ است.
    این گیاه بیشتر در نواحی شمال ایران از جمله گرگان، چالوس، تنکابن، رشت، لاهیجان و آستارا می روید.

    تاریخچه:
    کاربرد عمده ی رازک در تولید ماءالشعیر به دلیل طعم تلخ آن است. عصاره ی رازک به عنوان طعم دهنده در غذا و صنعت
    نوشابه سازی مصرف می شود.
    در قدیم، از خاصیت مُدر بودن آن استفاده می شد. دیگر مصارف سنتی آن، درمان انقباضات روده ای،
    بیماری سل، سرطان و التهاب مثانه بود.
    حمام کردن در وان زوائد حاصل از تخمیر رازک، تأثیر جوان کننده دارد و برای رفع مشکلات قاعدگی موثر است.
    برخی اوقات، در افرادی که رازک می چیدند، اثرات آرام بخش مشاهده می شد و به همین جهت از گل های رازک، به عنوان مُسکن استفاده می کردند. گاهی نیز به منظور رفع مشکلات عصبی، گل های رازک را در بالش می گذاشتند. عصاره برخی از انواع رازک به دلیل خاصیت نرم کنندگی، در فرآورده های پوستی به کار می رود.

    منبع جغرافیایی:
    گیاه از کشت رازک ماده در بسیاری از نقاط از جمله غرب اروپا، هند، چین و آمریکا به دست می آید.
    ترکیبات مهم:
    این ترکیبات عبارت هستند از:
    * مواد تلخ از جمله آسیل فلوروگلوسیدهای موجود در رزین،
    * اسانس به میزان ۳/۰ تا ۱ درصد که حاوی میرسن، لینالول، فارنزن و کاریوفیلن است،
    * تانن به میزان ۲ تا ۴ درصد،
    * فلاونوئید،
    * مقدار کمی فنل کربوکسیلیک اسید از جمله اسید فرولیک و اسید کلروژنیک.
    اثرات مهم:
    رازک دارای اثر آرام بخش می باشد، به خصوص هنگامی که همراه با آرام بخش های دیگر گیاهی مصرف می شود.
    همچنین در
    بدخوابی عصبی و استرس ها استفاده می شود.
    رازک به صورت دم کرده با مزه ی تلخ به عنوان مقوی معده، محرک اشتها و افزاینده ی ترشحات معده کاربرد دارد؛ اسیدهای تلخ آن شامل لوپولون و هومولون دارای خواص ضد میکروبی است.
    در طب عوام از دم کرده ی آن جهت درمان
    زخم معده و به عنوان ضد ورم مثانه استفاده می شود.
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]فرآورده های دارویی:
    حدود ۷۰ فرآورده ی آرام بخش از رازک در آلمان وجود دارد. در انگلستان حدود ۶۰ فرآورده از آن تهیه می گردد که همگی به عنوان آرم بخش استفاده می شود.
    عمده ی این فرآورده ها به صورت قرص هستند.
    از عصاره ی خشک رازک به صورت چای و یا فرآورده های دیگر به عنوان خواب آور و مُسکن استفاده می شود.

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]
    تهیه چای: یک لیوان آب در حال جوشیدن را بر روی نیم گرم گیاه له شده یا پودر بریزید و ۱۵ دقیقه صبر کنید؛ سپس صاف کرده و میل نمایید.
    نگهداری:
    رازک باید دور از نور و در هوای سرد نگه داری شود. حداکثر مدت نگهداری یک سال است.
    عوارض جانبی:
    مصرف رازک ممکن است در بعضی افراد
    حساسیت پوستی ایجاد کند. علت آن مربوط به گرده های گیاه است.
    مهم ترین اثرات گزارش شده رازک:
    آلرژی زا، ضد درد، ضد باکتری، ضد عفونی کننده، ضد اسپاسم، ضد تومور، معرق، هضم کننده، ادرارآور، قاعده آور، استروژنیک، مُلین، خلط آور، قارچ کش، خواب آور، شیرافزا، مُسهل، مخدر، مقوی اعصاب، مقوی معده، آرام بخش، مقوی رحم، ضد کرم و کاهش دهنده ی میل جنسی.

    نکات قابل توجه:
    ۱- چای و یا دم کرده ی رازک بهتر است شب هنگام یا قبل از خواب مصرف شود تا بتوان خواب آرام تری را در پیش داشت. این میزان مصرف را می توان تا سه بار در روز تکرار کرد.
    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]۲- میزان مصرف فراورده های صنعتی رازک مانند قرص و یا کپسول در راهنمای همراه دارو توصیه شده است.
    ۳- گل های ماده تحت عنوان Strobiles مشهور می باشند که قسمت دارویی رازک هستند.
    ۴- خواص گیاه رازک به طور چشمگیر به نو یا کهنه بودن آن ارتباط دارد، چون مواد موجود در آن با گذشت زمان اکسید می گردند. مثلا مصرف تازه ی گل های ماده برای رفع بدخوابی بسیار موثر است، در صورتی که خشک شده ی گل های ماده برای پُر کردن بالش افرادی که دارای
    بی خوابی هستند مناسب است. تعویض گل های خشک ماده در این بالش های باید هر دو سه ماه صورت گیرد، چون گل های خشک کهنه رازک دارای خاصیت محرک می باشند.
    ۵- برای رفع بی خوابی بهتر است از گل های ماده ی تازه خشک شده و یا گل های فریز شده استفاده نمود. در این صورت بر روی ۲ قاشق چای خوری از گل ها، یک لیوان آب جوش ریخته و پس از ۵ تا ۱۰ دقیقه صاف نموده و میل کنید.

    دکتر محمد حسین صالحی سورمقی – دکترای تخصصی فارماکوگنوزی
    استاد دانشکده داروسازی دانشگاه تهران





  12. #29
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    زغال اخته

    نتايج يك پژوهش جديد نشان داده است كه مصرف عصاره ذغال اخته براي پيشگيري از بروز عفونت در مجاري ادراري مفيد است. البته پژوهشگران هنوز از مكانيسم اين تاثير بي اطلاع هستند. اما چنین به نظر می رسد که عصاره ذغال اخته مانع اتصال باکتری ها به دیواره بافتی مجاری ادرار می شوند .



    اين تحقيق جديد نشان‌ مي‌دهد كه آب زغال اخته خواص ترموديناميك باكتري‌ها را ، در مجاري ادراري تغيير مي‌دهد و يك شارژ منفی ايجاد مي‌كند كه اجازه نمي‌دهد باكتري‌ها آنقدر به سلولها نزديك شوند كه به آنها متصل شده و عفونت آغاز شود.
    تري كاميسانو، استاديار مهندسي شيمي در انستيتو پلي تكنيك و ورستسر و گروهي از دانشجويان فارغ التحصيل اين پژوهش را انجام داده‌اند. آنها در اين مطالعات دو نوع مختلف از باكتري اي كولاي ( E - coli ( را در معرض غلظت‌هاي متفاوتي از آب ذغال اخته قرار دادند. نتايج تحقيقات نشان داد ، در فضايي كه آب ذغال اخته وجود دارد احتمال چسبيدن باكتري به سلولهاي مجاري ادراري بسيار كمتر است و در نتيجه احتمال بروز عفونت به ميزان قابل توجهي كاهش پيدا مي‌كند. اين پژوهشگران درعين حال تاكيد كردند: نتايج آزمايشات ما نشان مي‌دهد كه حداقل در مورد عفونتهاي مجاري ادراري بايد گفت که آب زغال اخته فقط باكتري های بیماریزا را هدف قرار مي‌دهد و در عين حال هيچ تاثيري روي ارگانيسم‌هاي غيربيماريزا ندارد، بنابراين مي‌توان مطمئن بود كه آب اين ميوه‌ به ساير باكتري‌هاي بي ضرر را كه در واقع جز تركيبات طبيعي دستگاه گوارش هستند، آسيبي وارد نخواهد كرد.
    جزئيات اين تحقيق در گزارشي در مجله «كلوئيدها و سطوح» منتشر شده است




  13. #30
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    پرتقال میوه خوش شانسی!


    پرتقال یکی از محبوب ترین میوه هاست. این میوه در تمام طول سال در دسترس بوده و علاوه بر خوشمزه بودن، حاوی مواد مغذی زیادی است.

    معمولاً عطر پرتقال های شیرین بیشتر از سایر پرتقال هاست. آیا می دانستید پرتقال در زبان چینی به معنای «طلا» یا «خوش شانسی» می باشد؟!



    ● ارزش غذایی

    پرتقال منبعی غنی از ویتامین C و فلاونوئید است. در واقع یک پرتقال تقریباً صددرصد نیاز روزانه ما را به ویتامینC تأمین می کند. در ضمن ماده سفیدی که در بخش زیرین پوست پرتقال وجود دارد ضدسرطان می باشد.

    از سوی دیگر پرتقال سرشار از ویتامین هایA و B، اسید آمینه، بتاکاروتن، پکتین، پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، ید، فسفر، سدیم، روی، منگنز، کلر و آهن است.



    ● نقش پرتقال در سلامتی

    پرتقال برای حفظ سلامتی یکی از بهترین میوه ها محسوب می شود.

    ۱ سرطان: با مصرف پرتقال می توانید به جنگ سرطان بروید! در ضمن مواد موجود در این میوه باعث می شود سلول ها از اثرات مخرب رادیکال های آزاد مصون بمانند.

    ۲ کلسترول: مصرف پرتقال تولید کلسترول را در کبد کاهش می دهد.

    ۳ یبوست: هرچند پرتقال «طعم اسیدی» دارد ولی به درمان یبوست کمک می کند.

    ۴ محافظت اسپرم ها: مصرف روزانه یک پرتقال برای حفظ سلامتی اسپرم ها کافی است.

    ۵ بیماری های قلبی: با مصرف پرتقال احتمال ابتلا به بیماری های قلبی به نصف تقلیل می یابد.

    ۶ فشارخون بالا: تحقیقات نشان می دهد مصرف پرتقال کاهش فشار خون را به همراه دارد.

    ۷ سیستم ایمنی: مصرف پرتقال گلبول های سفید را در مبارزه با عفونت تحریک می کند و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

    ۸ سفت شدن بافت ها: مصرف منظم ویتامینC سفت شدن بافت ها را به تأخیر می اندازد.

    ۹ سنگ کلیه: نوشیدن روزانه آب پرتقال احتمال تشکیل سنگ کلیه را کاهش می دهد.

    ۱۰ پوست: آنتی اکسیدان موجود در پرتقال پوست را از اثرات تخریبی رادیکال های آزاد حفظ کرده و آن را شاداب نگه می دارد.

    ۱۱ زخم معده: مصرف خوراکی های سرشار از ویتامینC از جمله پرتقال احتمال بروز زخم و سرطان معده را کاهش می دهد.

    ۱۲ عفونت های ویروسی: تحقیقات نشان می دهد پرتقال حاوی موادی است که بدن را در برابر عفونت های ویروسی محافظت می کند.

    طریقه مصرف

    الف: پرتقال های سنگین را انتخاب کنید زیرا آبدارتر هستند.

    ب: برای اینکه بتوانید آب بیشتری از پرتقال به دست آورید آن را با کف دست خود برروی یک سطح صاف بغلتانید و در ضمن در دمای اتاق آب پرتقال ها را بگیرید.

    پ: اگر ویتامینC در معرض هوا قرار بگیرد به سرعت خاصیت خود را از دست می دهد بنابراین پرتقال را بلافاصله مصرف کنید و آب آن را در معرض هوا قرار ندهید.

    ت: پرتقال در دمای اتاق تا دو هفته قابل نگهداری است. در ضمن در پاکت پرتقال هایی را که در یخچال می گذارید محکم نبندید در غیر این صورت کپک می زنند.



    ● احتیاط

    هرچند پرتقال خواص مفید زیادی دارد ولی در خوردن آن زیاده روی نکنید. مصرف زیاد پرتقال باعث دفع کلسیم از بدن شده و این مسأله تخریب دندان ها و استخوان ها را به همراه دارد.

    هرچند ما غالباً پوست پرتقال را نمی خوریم ولی بد نیست بدانید که این بخش دارای روغنی است که ممکن است اثرات ویتامین A را از بین ببرد.



    ● مصرف لیمو را افزایش دهید

    بیشتر مردم به طور منظم از لیمو استفاده می کنند ولی آیا می دانید که لیمو به جز خوشمزه کردن غذاها خواص دیگری نیز دارد؟

    لیمو سرشار از ویتامین های A، B، C و E، کلسیم و فسفر بوده و مواد شفا دهنده ای دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن، رگ های خونی، شادابی پوست و جلوگیری از سرطان می شود.



    ● فواید لیمو

    ۱ دفع سنگ کلیه: با مصرف روزانه مقادیر زیادی آب لیمو به جنگ سنگ کلیه بروید. لیمو سرشار از اسید سیتریک می باشد که این ماده مانع از تشکیل سنگ کلیه می شود.

    ۲ درمان سرماخوردگی: ویتامینC موجود در لیمو سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کرده و میزان هیستامین را در خون شما کاهش می دهد. هیستامین موجب گرفتگی بینی و آبریزش از چشم می شود. پس یادتان باشد هنگام سرماخوردگی مقدار زیادی لیمو مصرف کنید.

    ۳ برطرف کردن لک ها: مالیدن آب لیموی تازه برروی لک ها به مرور آنها را از میان می برد. البته شما باید هر روز این کار را انجام دهید.

    ۴ کاهش فشار خون: لیمو سرشار از پتاسیم است که مصرف آن میزان فشار خون را کاهش می دهد. در ضمن نوشیدن آب لیمو باعث کاهش سرگیجه و حالت تهوع می شود.

    ۵ کمک به هضم غذا: لیمو برای گوارش بسیار مفید است و نوشیدن آب آن از یبوست جلوگیری می کند.

    ۶ تقویت دیواره رگها: آیا از گشادی رگ ها رنج می برید؟ اگر پاسخ تان مثبت است لیموی بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

    لیمو سرشار از ماده ای است که دیواره های رگ ها را تقویت می کند و از احتمال گشادشدن آنها می کاهد.

    ۷ احتمال پیشگیری از سرطان سینه: تحقیقات نشا ن می دهد ماده ای در پوست و غشاء سفیدلیمو وجود دارد که مانع از فعالیت تومورها می شود. درحال حاضر تحقیقات برای نشان دادن نقش لیمو در پیشگیری از سرطان سینه و درمان آن ادامه دارد.

    ۸ تسکین سوزش دل: یک قاشق چایخوری آب لیمو در نصف لیوان آب گرم سوزش دل را از بین می برد.

    ۹ درمان گلودرد: آب لیمو به درمان گلودرد کمک می کند. برای این کار مخلوط آب لیموی تازه و آب گرم را غرغره کنید. با این روش در ضمن عفونت های گلو کاملا از بین می رود.

    ۱۰ شادابی پوست: نوشیدن آب لیمو می تواند اثرات شگفت انگیزی بر روی پوست شما بگذارد. ویتامین c موجود در لیمو، پوست شما را تقویت و شاداب می کند و موجب می شود چین وچروک ها و جوش های سرسیاه کاهش یابند.



    ● میزان مصرف لیمو

    آسان ترین راه برای مصرف لیمو این است که آب آن را در آب ریخته و بنوشید. هر فرد باید روزی ۶ تا ۸ لیوان آب مصرف کند و توصیه ما به شما این است که برای این مقدار آب از یک لیموی کامل استفاده کنید.



    ● مصرف گریپ فروت را از یاد نبرید

    گریپ فروت میوه ای مفید و سرشار از انواع ویتامین ها و موادمعدنی مثل پتاسیم، ویتامین های A،C ،B،B۶ ، کلسیم و فسفر است.



    ● خواص گریپ فروت

    ۱ مالاریا: گریپ فروت و آب آن دارای ماده کینین هستند که برای از بین بردن میکروب مالاریا مفید می باشند.

    ۲ سرماخوردگی و آنفلوآنزا: به علت وجود ویتامین C فراوان، گریپ فروت درمانی طبیعی برای سرماخوردگی و آنفلوآنزا و آبریزش بینی محسوب می شود.

    ۳ بی نظمی های خواب: با نوشیدن یک لیوان آب گریپ فروت قبل از رفتن به بستر، از بی خوابی و سایر بی نظمی های خواب جلوگیری کنید.

    ۴ گریپ فروت اسیدیته خون را پایین می آورد.

    ۵ گریپ فروت در برطرف کردن مشکلات دفع مفید است.

    ۶ عصاره تخم گریپ فروت باعث بهبود سریع زخم ها می شود.

    ۷ مصرف عصاره تخم گریپ فروت تقویت سیستم ایمن بدن را به دنبال دارد.

    ۸ آب گریپ فروت در درمان یبوست مفید است.



    ● نارنگی را دست کم نگیرید

    نارنگی میوه ای غنی از ویتامین C و آبدار است که منشأ آن در کشورهای آسیایی است.

    مصرف این میوه فواید زیادی دارد که در زیر می آید:

    ۱ خوردن نارنگی باعث مقاومت بدن در برابر باکتری استافیلوکوک اورئوس می شود که عامل پخش عفونت می باشد.

    ۲ نارنگی مانع از اسپاسم های دردناک می شود. این اسپاسم ها علاوه بر عضلات به روی سیستم های تنفسی، گوارشی و اعصاب تأثیرات سوء می گذارد.

    ۳ نارنگی به تقسیم سلولی و تولید سلول های جدید کمک می کند.

    ۴ نارنگی به تصفیه خون کمک کرده و در دفع سموم و موادزائد مثل اسیداوریک، نمک اضافی، آلوده کننده ها و آب نقش مهمی دارد. در ضمن با مصرف این میوه ظرفیت گلبول های قرمز در حفظ اکسیژن افزایش می یابد.

    ۵ مصرف نارنگی تب را کاهش داده و التهاب را از بین می برد.

    هنگام بروز تب، مسمومیت، تشنج، اضطراب، استرس و حساسیت از نارنگی استفاده کنید. در ضمن این میوه از بی نظمی های روانی می کاهد و با کنترل خشم مانع از واکنش های نامناسب انسان می شود.

    ۶ خوردن نارنگی برای معده مفیداست و به ترشح اسیدهای گوارشی کمک می کند. این میوه عفونت و التهاب معده را از بین می برد.

    ۷ خوردن نارنگی باعث بهبود متابولیسم بدن شده و جذب بهتر مواد غذایی را به دنبال دارد.

    ۸ نارنگی در رشد بدن و ترشح هورمون ها و آنزیم ها نقش مثبت دارد.

    ۹ نارنگی میزان هوشیاری را بالا برده و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.




+ ارسال موضوع جدید
صفحه 3 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •