+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 110

موضوع: خواص ميوه ها و سبزيجات

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض خواص ميوه ها و سبزيجات

    خواص غذایی و درمانی آلبالو

    * مسكن [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است و شربت آلبالو برای رفع عطش بسیار مناسب است.
    * آلبالوی ترش قابض خوبی است و برای درمان اسهال مفید می باشد.
    * کاهش دهنده [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و غلظت خون است .
    * ضد مواد صفراوی و [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] است.
    * برای رفع حالت تهوع مناسب است.
    * باعث افزایش اشتها می شود ، بنابراین برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] و کم اشتها سودمند است .
    * ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ چهره موثر و مفید است.
    * مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و افرادی كه چربی زیادی در [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] دارند، سودمند است .
    * مصرف آلبالو برای افرادی كه خارش پوستی دارند، موثر است .
    * آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن باعث آرامش اعصاب می شود ، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی كرد.
    * برای سوء هاضمه بسیار مفید است .
    * مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مفید است .
    * شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.
    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مضر نیست. همچنین برای تقویت [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...] مردان مفید است.





  2. 3 کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده اند.


  3. #11
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص ترخون

    عضو هیات علمی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ساری گفت: عصاره ترخون اثرات سرطان زایی را بر روی پوست مهار می کند.

    محمد اکبرزاده در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا منطقه مازندران، اظهار داشت: ترخون گیاهی است علفی و پایا و بوته ای شکل که ارتفاع آن تا یک متر نیز می رسد و دارای برگ هایی معطر است كه رایحه خاصی نیز دارد.

    وی ادامه داد: برگ ها و شاخه های نرم و جوان از قسمت های مورد استفاده گیاه ترخون است.

    اکبرزاده افزود: پروتئین،چربی،کربوهیدرات ها، فسفر،آهن ،منیزیوم،پتاسیم از ترکیبات مهم گیاه ترخون است.

    عضو هیات علمی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ساری خاطرنشان کرد: طبق تحقیقات انجام شده عصاره ترخون می تواند اثرات سرطان زایی بر روی پوست را مهار کند.

    وی یادآور شد: ترخون برای درد دندان، ضد سرطان، برای درد نیش حشرات و خنثی کردن سم آنها و نیز برای گاز گرفتگی سگ مفید است.

    اکبرزاده ادامه داد: مصرف زیاد گیاه ترخون برای بدن زیان آور است.





  4. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  5. #12
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص شقاقل

    شقاقل، از نوع سبزی‌جات ریشه‌ای و متعلق به خانواده هویج است. شکل این گیاه مانند هویج است اما پوست آن کم رنگ‌تر است. شقاقل، از زمان‌های قدیم مورد مصرف قرار می‌گرفته است.

    این گیاه منبع غنی از آنتی‌اکسیدان، ماده معدنی، فیبر، ویتامین a و مقدار کمی ویتامین‌های دیگر است. این گیاه که نسبت به هویج ویتامین بیشتری دارد، حاوی مقدار زیادی پتاسیم است.


    خواص این گیاه:



    - اسیدفولیک موجود در آن، بیماری قلبی را کاهش می‌دهد و مانع شکستگی استخوان بر اثر پوکی استخوان می‌شود.


    - مصرف آن به بیماران کلیوی، سلولیت و چاقی مفرط توصیه می‌شود.


    - از آن جا که شقاقل منبع عالی ویتامین c و نیاسین است، سیستم ایمنی بدن، سیستم گوارشی، پوست و عصب را تقویت می‌کند.


    - میزان زیاد فیبر موجود در آن، در کاهش کلسترول و حفظ قند خون نرمال موثر است.


    - فشار خون بالا، یبوست و ناراحتی های متعدد قلب را کاهش می‌دهد.


    - خطر نقص جنین را در زنان باردار پایین می‌آورد.


    - با بهبود عملکرد برونشیتی، به بیماران مبتلا به آسم کمک می‌کند.


    - ریشه آن خاصیت ادرار آور و آنتی‌اکسیدان دارد.


    - مصرف این گیاه به افرادی که از کم خونی رنج می‌برند، توصیه شده است.





  6. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  7. #13
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    خواص اسپیره

    اسپيره گياه دارويي است که داراي گل هاي سفيد يا کرم رنگ است و به صورت خودرو در کنار چشمه ها و اماکن مرطوب رشد مي کند.
    خواص:*به گزارش «ehow» ماده شيميايي به نام تانين موجود در آن، تاثير خشک کننده دارد و توليد خلط و گرفتگي بيني را کاهش مي دهد.*تسکين دهنده درد و تب بر است. از اين گياه براي تسکين علايم سرماخوردگي به صورت خوراکي استفاده مي شود.*اسيد سالسيليک موجود در آن در رفع ناراحتي هاي تنفسي، سوءهاضمه به علت اسيد معده ، زخم گوارشي، ناراحتي مفصلي، بيماري پوستي و اسهال موثر است.*ترکيب آسپرين مانند موجود در جوشانده ريشه اين گياه براي رفع سردرد و زخم هاي متعدد مفيد است.*التهاب حاد بافت ها را برطرف مي کند.*ناراحتي معده را برطرف و از بروز حالت تهوع پيشگيري مي کند.*به عنوان عامل ضدالتهابي، درد و التهاب ناشي از آرتروز و روماتيسم را کاهش مي دهد.*مانع از بروز سوزش سردل مي شود.





  8. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  9. #14
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    آشنایی با خواص شیر نارگیل

    شیر یا آب نارگیل دارای خواص بسیاری بوده که تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از جمله آن‌ها به شمار می‌رود.
    شیر نارگیل از آن دسته میوه‌های مغذی است که بسیاری از درد‌های داخلی و خارجی بدن را درمان می‌کند. این نوشیدنی را می‌توانید خود در خانه نیز تهیه کنید.
    خواص تغذیه‌ای و دارویی شیر نارگیل عبارتند از:

    دارای مواد مغذی است
    شیر نارگیل حاوی مقادیر بسیاری ویتامین، مواد معدنی و الکترولیت شامل پتاسیم، کلسیم و کلرید است.
    دارای چربی‌های اشباع شده است

    چربی‌های اشباع شده در شیر نارگیل از اسیدهای چرب زنجیره متوسط و کوتاه تشکیل شده که بدن، خیلی سریع آن‌ها را به جای ذخیره کردن به عنوان چربی به انرژی تبدیل می‌کند. از این رو با این که این نوشیدنی سرشار از چربی‌های اشباع شده است به کاهش وزن کمک می‌کند.

    دارای اسید لوریک است

    نیمی از اسیدهای چرب با طول زنجیره متوسط در شیر نارگیل از اسید لوریک تشکیل شده که ضد ویروس، ضد باکتری، ضد میکروب و ضد قارچ هستند. شیر نارگیل موجب تقویت سیستم ایمنی بدن نیز می‌شود.

    تسکین دهنده بسیاری از دردها است

    شیر نارگیل نشانه‌های بسیاری از بیماری‌ها از جمله گلودرد و زخم معده را تسکین می‌دهد.
    برای مراقبت از پوست و مو به کار می‌رود

    از شیر نارگیل در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست و مو به عنوان مرطوب کننده و درمان کننده پوست‌های خشک و نیز دانه‌های پوستی استفاده می‌شود.





  10. 2 کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده اند.


  11. #15
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    انگـــــــــور








    ۱) برگ مو: دارای ساکارز، لولز Levulose، اینوزیت Inosite، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است.

    ۲) دم خوشه انگور: دارای تانن، مواد رزینی، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است.

    ۳) غوره: که میوه سبز رنگ و نارس انگور است که دارای طعم ترش است. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک ، اسید سوکسینیک Acib Succinique، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیکAcib Glucolique و قند است.

    ۴) انگور رسیده: در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است:

    آب ۷۵ گرم

    پروتئین ۳/۱ گرم

    مواد قندی ۲۰ گرم

    کلسیم ۱۲ میلی گرم

    فسفر ۴/۰ میلی گرم

    آهن ۴/۰ میلی گرم

    سدیم ۳ میلی گرم

    پتاسیم ۱۷۵ میلی گرم

    ویتامین آ ۱۰۰ گرم

    ویتامین ب ۱ ۰۵/۰ میلی گرم

    ویتامین ب ۲ ۰۳/۰ میلی گرم

    ویتامین ب ۳ ۳/۰ میلی گرم

    ویتامین ث ۴ میلی گرم

    ۵) پوست انگور: دارای تانن، تارتارات پتاسیم، اسیدهای آزاد و مواد معدنی است.

    ۶) هسته انگور: در هسته انگور مقداری روغن و تانن موجود است. روغن هسته انگور برنگ زرد مایل به سبز است. این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع است. روغن هسته دارای تری گلیسیرید، اسید اولئیک، اسید پالمتیک، اسید لینولئیک، اسید استئاریک و اسید آراشیک است.

    ● خواص داروئی:

    انگور بر طبق طب قدیم ایران گرم و تر است.

    ۱) اخلاط بدن را متعادل می کند.

    ۲) بسیار مقوی و مغذی است.

    ۳) خون را تصفیه می کند.

    ۴) سینه و ریه را صاف و تمیز می کند.

    ۵) برطرف کننده یبوست است.

    ۶) انگور برای درمان ورم معده و روده مفید است.

    ۷) در درمان سل ریوی و سیاه سرفه موثر است.

    ۸) برای درمان اسهال خونی از انگور استفاده می شود .

    ۹) برای درمان نقرس بسیار مفید است.

    ۱۰) آنهایی که معده ضعیف دارند باید انگور را بدون پوست بخورند زیرا پوست آن دیر هضم است و موجب دل درد، نفخ و عوارض دیگر می شود.

    ۱۱)انگور بهترین میوه برای کسانی است که می خواهند لاغر شوند و بدن خود را از اسید اوریک، سنگ های صفراوی و مسمومیت های مزمن (مسمومیت از سرب یا جیوه ) پاک کنند. اینگونه اشخاص باید در هر هفته به مدت ۲ روز فقط آب انگور بخورند و رژیم آب انگور بگیرند بدین ترتیب که هر دو ساعت یکبار آب انگور تازه را گرفته و بنوشند. مقدار مصرف روزانه تقریبا ۲ کیلو گرم است و در این دو روز نباید غذای دیگری مصرف کنند فقط می توانند آب بنوشند.

    ۱۲) رژیم آب انگور برای مبتلایان به سل ریوی و بواسیر نیز مفید است.

    ۱۳) برای تقویت و طراوت پوست و همچنین روشن کردن رنگ پوست، آب انگور تازه را با یک تکه پنبه بصورت بمالید و پس از ده دقیقه با آب نیم گرم محتوی کمی جوش شیرین بشوئید.

    ۱۴) زیاده روی در مصرف آب انگور بطور مداوم ایجاد سنگ کلیه می کند.

    خواص طبی روغن هسته انگور

    روغن هسته انگور گرم کننده بدن است، این روغن ضد یبوست می باشد. از آن برای نقاشی و تهیه صابون نیز استفاده می شود.

    ● خواص طبی هسته انگور:

    هسته انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است:

    ۱) دارای تانن است بنابراین قابض است.

    ۲) اسهال را برطرف می کند.

    ۳) ترشح ادرار و اسپرم را کم می کند.

    ۴) گرد هسته انگور را برای درمان به مسلولین می دهند.

    ۵) هسته انگور برای آنهایی که مثانه و کلیه ضعیف دارند مضر است.

    ● خواص طبی پوست انگور:

    پوست انگور از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است:

    ۱) پوست انگور را خشک کرده و می سوزانند خاکستر بدست آمده را برای درمان اکثر زخم ها استفاده می شود.

    ۲) پوست انگور دیر هضم است و بهتر است که در موقع خوردن پوست آن را بیرون بیاورید.

    ● خواص طبی غوره:

    غوره که به انگلیسیgrape ripe Un نامیده می شود از نظر طب قدیم ایران سردو قابض است:

    ۱) در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است .

    ۲) آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است.

    ۳) بیماری اسکوربوت که بعلت کمی ویتامینC در بدن است با آب غوره درمان می شود.

    ۴) آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است.

    ۵) در دفع زردی موثر است.

    ۶) خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند.

    ۷) حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند.

    ۸) آب غوره تقویت کننده کبد است.

    ۹) برای برطرف کردن ورم گلو آب غوره قرقره کنید.

    ۱۰) برای دفع کرم و روده و تقویت معده باید بمدت پنج روز آش آب غوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب کنید .

    ۱۱) آب غوره درمان کننده پا درد و کمر درد است. برای معالجه می توان بمدت ده روز آش آب غوره مصرف کرد. البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد.

    ۱۲) ترشی غوره نیز معالجه رماتیسم و سیاتیک است.

    ● خواص طبی برگ مو

    ۱) برگ مو قابض است.

    ۲) دم کرده برگهای جوان مو اسهال خونی را برطرف می کند.

    ۳) برای خونریزیها مفید است.

    ۴) در رفع نقرس و زردی موثر است.

    ۵) استفراغ را برطرف می کند .

    ۶) در رفع اختلالات گردش خون مربوطه به دوره بلوغ و یائسگی موثر است.

    ۷) هنگامی که پوست صورت قرمز می شود و ملتهب است خوردن دم کرده آن اثر مفید دارد.

    ۸) گرد برگ های جوان و خشک شده مو، اثر خوبی در رفع خونریزیهای رحیم و خون آمدن از بینی دارد .

    ۹) برای برطرف کردن سرمازدگی دست و پا جوشانده برگ مو را تهیه کرده و دست و پا را بمدت ۱۵ دقیقه در آن قرار دهید.

    ۱۰) برای تهیه دم کرده برگ مو، مقدار ۱۵ تا ۲۰ گرم برگ مو را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند.

    ۱۱) از دم کرده برگ مو می توان برای شستشوی چشم در مورد ورم ملتحمه استفاده کرد.

    ۱۲) دم کرده برگ مو برای رفع واریس مفید است.





  12. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  13. #16
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    گوجه فرنگی، قلب سبزیجات

    گوجه فرنگی از هزاران سال پیش وجود داشته است؛ البته در اندازه های کوچک. شاید باور نکنید اما گوجه فرنگی در ابتدا اندازه یک گیلاس بوده و کم کم در اثر پرورش درشت تر شده است. وطن اصلی این گیاه هم آمریکای جنوبی است.

    گوجه فرنگی در قرن شانزدهم در کشور پرو به مقدر زیاد کشت می شده است. در قرن هفدهم به انگلستان و هلند راه یافت و چون بسیار گران بوده، فقط مردم ثروتمند می توانستند از آن استفاده کنند. در حال حاضر گوجه فرنگی در تمام مناطق دنیا کشت می شود و تقریبا در تمام فصل های سال وجود دارد. بنابراین همه می توانند گوجه فرنگی را در رژیم غذایی شان قرار داده و از فواید این گیاه پرخاصیت بهره مند شوند.

    گوجه فرنگی بسیار مفید، کم کالری و در عین حال خوش طعم است که خوردن آن به عنوان یک گیاه باارزش در رژیم غذایی روزانه یا هفتگی توصیه می شود. این گیاه سرشار از ویتامین های a، b،c، فیبر و مواد معدنی مانند پتاسیم، فسفر، کلسیم و منیزیم است. یک عدد گوجه فرنگی تازه ۲۴کالری انرژی، ۵ گرم پروتئین، یک گرم فیبر، ۶ میلی گرم سدیم، ۱۵ میلی گرم ویتامین c و ۲۹۲ میلی گرم پتاسیم دارد. گوجه فرنگی ها با اینکه شیرین اند دارای کالری پایینی هستند و از پرمصرف ترین گیاهان در دنیا به شمار می روند که به صورت خام، بخارپز، سرخ کرده، پوره و سس مصرف می شوند.

    ● گوجه فرنگی و لیکوپن

    گوجه فرنگی مقدار زیادی کاروتنویید دارد که مهم ترین آن لیکوپن است. لیکوپن یک رنگدانه کاروتنوییدی به رنگ قرمز روشن است که مسوول تولید رنگ قرمز در گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی، پرتقال قرمز و هندوانه حاوی مقدار زیادی لیکوپن هستند. بررسی ها نشان داده است، مصرف مقادیر زیاد لیکوپن موجب کاهش حملات قلبی و سرطان های پروستات، پستان، ریه، معده، لوزالمعده، روده و دهان می شود. برخی از انواع کاروتنوییدها پس از مصرف می توانند به ویتامین a تبدیل شوند که لیکوپن از این خاصیت مستثنا بوده و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است. پژوهش ها نشان می دهد بسیاری از فواید و خواص میوه ها و سبزی ها مربوط به خاصیت آنتی اکسیدانی آنها است. آنتی اکسیدان ها به ترمیم آسیب هایی که توسط رادیکال های آزاد در بدن ایجاد شده، کمک می کنند. لیکوپن موجود در گوجه فرنگی یک آنتی اکسیدان قوی است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

    لیکوپن مهم ترین ماده غذایی موجود در گوجه فرنگی است و با خاصیت آنتی اکسیدانی خود قادر است، رادیکال های آزاد اکسیژن را خنثی کرده و به این وسیله از ابتلای افراد به بیماری هایی از قبیل سرطان، پیری زودرس، مشکلات قلبی و عروقی، پوکی استخوان، دیابت و بسیاری از مشکلات و بیماری های دیگر جلوگیری کند. این ماده محلول در چربی است و در نتیجه، مصرف لیکوپن همراه غذاهای حاوی چربی و روغن، قابلیت استفاده بدن از لیکوپن را افزایش می دهد. هر ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی، بسته به میزان رسیدگی آن حاوی حدود ۳ تا ۹ میلی گرم لیکوپن است. مصرف روزانه ۳ تا ۴ گوجه فرنگی یا ۱ تا ۲ قاشق رب گوجه فرنگی و همچنین مصرف مقدار متعادل سس گوجه فرنگی مفید است.

    حتما شنیده اید که پختن سبزی ها و میوه ها باعث از بین رفتن ویتامین موجود در آنها و کمتر شدن ارزش غذایی شان می شود اما در مورد گوجه فرنگی شرایط متفاوت است. هرچند بخشی از ویتامین c گوجه فرنگی بر اثر پخته شدن از بین می رود اما قابلیت جذب کاروتن های موجود در گوجه فرنگی بر اثر پختن بیشتر می شود. اگر گوجه فرنگی به صورت خام مصرف شود، مقدار زیادی از لیکوپن آن به دلیل هضم نشدن از بدن دفع می شود. عمل پختن، دیواره سلولی گوجه فرنگی را شکسته و باعث می شود لیکوپن در دسترس بدن قرار گیرد و بیشتر جذب شود. لیکوپن رب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی، کنسرو گوجه فرنگی در مقایسه با گوجه فرنگی خام بیشتر و قابلیت جذب آن هم بیشتر است.

    ● گوجه فرنگی و آهن

    مصرف گوجه فرنگی موجب افزایش جذب آهن در مواد غذایی گیاهی می شود. آهن موجود در گیاهان به خوبی جذب بدن نمی شود و وجود ویتامین c موجود در گوجه فرنگی، موجب جذب آهن مواد گیاهی می شود. به همین دلیل توصیه می شود افراد در رژیم غذایی شان از گوجه فرنگی خام و سایر سبزی ها و میوه های حاوی ویتامین c استفاده کنند.

    ● گوجه فرنگی و قلب

    مصرف مداوم گوجه فرنگی در پیشگیری از بروز حمله های قلبی موثر است. بررسی ها نشان داده است لیکوپن موجود در گوجه فرنگی از ایجاد کلسترول بد و ایجاد پلاک های چربی در سرخرگ ها جلوگیری کرده و به این ترتیب ار بروز حمله قلبی پیشگیری می کند.

    ● گوجه فرنگی و سرطان

    مصرف مداوم گوجه فرنگی، خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهد. نتایج تحقیقات پژوهشگران ایتالیایی نشان داده مصرف گوجه فرنگی پخته می تواند از بروز سرطان پروستات پیشگیری کند. این پژوهشگران که موفق شدند نقش گوجه فرنگی را در پیشگیری از بروز سرطان پروستات کشف کنند، می گویند: «ما دریافتیم که یک رژیم غذایی غنی از گوجه فرنگی به ویژه گوجه فرنگی که همراه با دانه ها و پوست آن پخته شده باشد، می تواند پیشرفت تومورهای پروستات و عوامل التهابی مرتبط با این فرآیند را کاهش دهد.»

    این دانشمندان برای دستیابی به این نتایج، روی موش های آزمایشگاهی اصلاح ژنتیکی شده، مراحل پیشرفت تومور پروستات انسان را شبیه سازی کردند. سپس این موش ها به دو گروه تقسیم شدند. گروه اول به میزان ۱۰ درصد از رژیم غذایی روزانه خود گوجه فرنگی پخته دریافت می کرد و در رژیم غذایی گروه دوم گوجه فرنگی وجود نداشت. نتایج این تحقیقات نشان داد که نمونه های آزمایشگاهی گروه اول ۱۱ تا ۶۷ درصد بیشتر از موش های گروه دوم زنده ماندند و تومور بسیار آهسته و به کندی مراحل تکامل خود را طی کرد. همچنین بیشترین فعالیت آنتی اکسیدانی و کمترین سطح التهاب در آنها مشاهده شد.

    ● گوجه فرنگی و تناسب اندام

    گوجه فرنگی به دلیل داشتن فیبر زیاد، مواد قندی کم و کالری کمی که دارد در کنترل وزن موثر است و افرادی که قصد کاهش وزن دارند، می توانند از گوجه فرنگی استفاده کنند. همچنین بررسی ها نشان داده است گوجه فرنگی با ایجاد احساس سیری برای مدت طولانی به کنترل وزن کمک می کند. پیشتر مشخص شده بود که گیاهخواران و افرادی که زیاد میوه و سبزی مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان زیاد از غذاهای فراوری شده استفاده می کنند، لاغرتر هستند.

    اکنون محققان دریافته اند که این موضوع تنها به علت پایین بودن کالری سبزی و میوه ها نیست بلکه لیکوپن موجود در سبزی ها و میوه ها با کاهش هورمون اشتها، به احساس سیری افراد کمک می کند. پژوهشگران انگلیسی با بررسی تاثیر مصرف نان غنی شده با سبزی ها بر ۱۷ زن ۱۸ تا ۳۵ ساله دارای وزن طبیعی، دریافتند بین افرادی که نان های غنی شده با پنیر خامه ای، هویج و گوجه فرنگی مصرف کردند، آنهایی که نان دارای گوجه فرنگی مصرف کردند، بیشتر احساس سیری می کردند.

    ● گوجه فرنگی و پوست

    مصرف گوجه فرنگی پخته توانایی بدن در مقابله با پرتوهای ماورای بنفش خورشید را افزایش داده و مانند ضد آفتاب از پوست محافظت می کند. افرادی که دچار سوختگی های پوستی می شوند، می توانند با مصرف گوجه فرنگی پخته، توانایی بدن را در ترمیم این سوختگی ها افزایش دهند. همچنین استفاده از گوجه فرنگی می تواند در ایجاد طراوت پوست موثر باشد و از چین وچروک های زود هنگام پوست جلوگیری کند. بررسی ها نشان می دهد آنتی اکسیدان موثر در گوجه فرنگی به نام لیکوپن به صورت خام سخت تر جذب شده و مورد استفاده بدن قرار می گیرد وعمل پختن جذب این ماده را در بدن ساده تر می کند.

    ● گوجه فرنگی و جراحی

    آنتی اکسیدان موجود در گوجه فرنگی از بروز دردهای پس از جراحی های شکمی جلوگیری می کند. لیکوپن که رنگ قرمز گوجه فرنگی از آن است، از ترشح دسته ای از پروتئین ها که در تشکیل بافت های غیرطبیعی و چسبنده داخل شکم نقش دارند، جلوگیری می کند. تحقیقات نشان می دهد رژیم غذایی که درآن گوجه فرنگی یا محصولات تهیه شده از آن به مقدار زیادی گنجانده شده باشد، راهی مطلوب برای کنترل تشکیل این بافت های شکمی است. زمانی که این بافت ها داخل شکم تشکیل می شوند بیشتر سبب اتصال غیرطبیعی دو ارگان یا بخش هایی از آنها به یکدیگر خواهند شد. این بافت ها باعث یک سری دردهای شکمی و حتی انسداد روده و مثانه و در زنان نیز سبب نازایی می شوند. آنتی اکسیدان گوجه فرنگی حتی در سس گوجه فرنگی هم به میزان فراوانی وجود دارد. این آنتی اکسیدان اثرات خوبی هم در پیشگیری از بروز بیماری های قلبی عروقی و برخی از انواع سرطان دارد.

    ● توصیه های بهداشتی درباره رب گوجه فرنگی

    می دانید که برای تهیه رب نسبت به تهیه آب گوجه فرنگی حرارت بیشتری لازم است. هنگام پخت این فرآورده گوجه می جوشد، آب آن کشیده می شود و به نوعی عصاره تبدیل می شود. چون حرارت بالا می رود میزان ویتامین c و اسید فولیک در رب گوجه بسیار کم است اما از نظر لیکوپن که یک ترکیب رنگی موجود در گوجه است هیچ تغییری به وجود نمی آید و حتی با دادن حرارت و تغلیظ، میزان آن در رب افزایش هم پیدا می کند. اما بستگی دارد هدف از مصرف گوجه چه باشد، اگر هدف جذب ویتامین c است چه بهتر که از آب گوجه یا گوجه تازه استفاده کنیم اما اگر برای دریافت لیکوپن و پیشگیری از بیماری هایی مانند سرطان و ناراحتی های قلبی عروقی گوجه مصرف می شود، بهتر است از رب آن استفاده کنیم. آمار نشان می دهد در جوامعی که از رب یا سس گوجه بیشتری استفاده می شود مردم کمتر به بیماری های قلبی عروقی و سرطان مبتلا می شوند.

    بسیاری از خانم ها، گوجه را تهیه کرده، می شویند، پوست می کنند و حرارت می دهند تا آب گوجه گرفته شود بعد آن را فریز می کنند یا در یخچال می گذارند و در بسیاری غذاها به جای رب مورد استفاده قرار می دهند. در این میان باید گفت نکته مهم، بحث پاستوریزه کردن است. بهداشت باید در مرحله کنسرو کردن، بسته بندی و نگهداری به طور کامل رعایت شود، یعنی ظرف پاستوریزه شود و توجه داشته باشند که هنگام پاستوریزه کردن هوا وارد ظرف نشود و خلاء را با کمی روغن زیتون پوشش دهند. رب خانگی نیز به خوبی رب صنعتی بوده و همان خواص را دارد ولی اگر این مراحل به خوبی رعایت نشود امکان آلودگی ثانویه نیز وجود دارد. در رب های صنعتی به دلیل وجود نگهدارنده ها این آلودگی وجود ندارد. نکته دیگر اینکه بسیاری از افراد نگران تاثیر افزودنی های رب های صنعتی بر سلامت شان هستند. باید به این نکته اشاره کرد که این افزودنی ها در حد مجاز بوده و هیچ مشکل خاصی ایجاد نمی کنند.

    یکی از سوال های رایج درباره نگهداری از رب این است که آیا می توان رب گوجه فرنگی را بعد از باز کردن در کنسرو داخل قوطی نگهداری کرد یا حتما باید آن را به یک ظرف شیشه ای منتقل کنیم؟ جواب سوال کاملا ساده و روشن است. اگر قصد دارید محتوی تمام کنسروها و کمپوت ها و نه تنها رب گوجه فرنگی را بعد از باز کردن در آن برای مدت طولانی استفاده کنید، لازم است آن را به ظرف دیگری که بهتر است شیشه ای باشد، منتقل کنید. برخی افراد فکر می کنند دلیل این انتقال، پیشگیری از کپک زدن آن ماده غذایی است در حالی که در درجه اول این موضوع اهمیت پیدا می کند که بعد از باز کردن احتمال بروز واکنش بین یک ماده غذایی به ویژه اسیدی مانند رب با دیواره فلزی جداره داخلی قوطی بسیار بالا می رود و اگر دقت کرده باشید مثلا اگر آناناس در قوطی بماند بعد از مدتی رنگ آب آن متمایل به خاکستری می شود. به همین علت توصیه می شود بعد از باز کردن قوطی کنسرو، محتوای آن را به ظرف دیگری منتقل کنید.

    مساله دیگر اینکه وقتی در یک کنسرو یا کمپوت را باز می کنید، بستن محکم در، دیگر امکان پذیر نیست در حالی که منتقل کردن به ظرف دیگر این امکان را فراهم می کند و بستن محکم در ظرف جلوی ورود آلودگی به مواد غذایی را می گیرد. از جمله دلایل اصلی کپک زدن رب که هم در قوطی و هم در ظروف شیشه ای رخ می دهد ورود همین آلودگی ها داخل ماده غذایی است. از این رو، رعایت مسایل بهداشتی به عنوان نمونه استفاده از یک قاشق خشک و تمیز هنگام برداشتن رب از داخل ظرف می تواند از آلوده شدن ماده غذایی و در نتیجه کپک زدن آن پیشگیری کند. البته محلی که رب را در یخچال قرار می دهیم و دمای متفاوت طبقات چندان تاثیری بر کپک زدن آن ندارد اما معمولا بهترین مکان برای نگهداری رب طبقه های بالایی در یخچال است.

    ● ارزش غذایی گوجه فرنگی

    گوجه فرنگی تازه ای که در اوایل پاییز به بازار می آید و ما آن را در سالاد یا با پنیر استفاده می کنیم، آب فراوانی داشته و از نظر موادمعدنی و ویتامین ها به ویژه ویتامین c بسیار غنی است، به طوری که طبق پژوهش های انستیتوی تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی ایران ۹۴ درصد آب دارد و در ۱۰۰ گرم از آن ۱۴ میلی گرم کلسیم، ۱/۸ میلی گرم آهن، ۳ میلی گرم سدیم، ۲۴۴ میلی گرم پتاسیم، ۲۷ میلی گرم فسفر و ۲۴ میلی گرم ویتامین c موجود است. از گوجه فرنگی تازه، گوجه فرنگی خشک شده به صورت ورقه ورقه، رب تهیه شده در آفتاب و در آتش و کنسرو آماده رب گوجه تهیه می شود. در کنار این فرآورده های شناخته شده آب گوجه فرنگی نیز چند سالی است که در دسترس است.

    در کل، آب گوجه فرنگی از جمله فرآورده های باارزش این سبزی بوده که آب بسیار بالایی (۶/۹۳درصد) داشته و از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بسیار ارزشمند است، به طوری که در ۱۰۰ گرم از آب گوجه به صورت خشک ۲۲۷ میلی گرم پتاسیم، ۲۰۰ میلی گرم سدیم، ۰/۹ میلی گرم آهن، ۱۸ میلی گرم فسفر، ۷ میلی گرم کلسیم، ۱۶ میلی گرم ویتامین c، ۰/۸ میلی گرم نیاسین، ۰/۳۰ میلی گرم ریبوفلاوین و ۰/۵ میلی گرم ویتامینb۱ وجود دارد و توصیه می شود به جای هرگونه نوشابه های قندی و گازدار، افراد از آب گوجه فرنگی استفاده کنند. بسیاری از افراد هستند که حتی به جای آب، آب گوجه فرنگی می خورند و نیازهای بدن خود را به کمک آن برطرف می کنند.

    ریختن آن روی سالاد به جای سس هم بسیار توصیه می شود. برای درست کردن آب گوجه فرنگی کافی است آن را در مخلوط کن ریخته و صاف کنید. فراموش نکنید که آب این سبزی را هم مانند سایر مایعات طبیعی می توان تا سه روز در یخچال نگهداری کرد، البته در ظرفی که در آن محکم بسته شده و با این نوشیدنی پر شده باشد و جایی برای هوا باقی نماند. خوشبختانه به تازگی آب گوجه فرنگی آماده هم وارد بازار شده که اگر ۱۰۰ درصد طبیعی باشد و روی آن علامت استاندارد درج شده باشد و عبارت بدون رنگ، نگهدارنده و افزودنی دیده شود، قابل اعتماد و مصرف خواهد بود.




  14. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  15. #17
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    فواید پیازچه

    پیازچه 5000 سال پیش در باغ‌های چینی پرورش داده می‌شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل کائنات پرستش می‌کردند.این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت ترکیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین k، ویتامین c و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین a است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب‌زمینی، گل کلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می‌دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم‌تر از پیازهای دیگر است.
    به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیک، همانطور که مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین‌ها و املاح است که به درمان بسیاری از ناخوشی‌ها و بیماری‌ها کمک می‌کند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماری‌های دیگر را نیز کاهش می‌دهد.
    برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:
    -‌ قندخون را کاهش می‌دهد.
    - برای کاهش و بهبود مشکلات روده‌ای و معده‌ای موثر است.
    - اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی‌ عادی استفاده می‌شود.
    - همچنین بعنوان یک اشتهاآور و نیز برای کمک به هضم غذا بسیار مفید است.
    - سرعت گردش خون را در بدن افزایش می‌دهد.




  16. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  17. #18
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    برگ ریحان میگرن را درمان می کند


    ریحان با نام علمی (Ocimum basilicum) گیاهی است علفی یکساله و معطر که ارتفاع ساقه آن تا ۶۰ سانتیمتر می رسد.
    برگهای این گیاه به صورت متقابل بیضوی، نوک تیز با کناره های دندانه دار است و گلهای آن معطر و کوچک به رنگ سفید، قرمز و گاهی بنفش مشاهده می شود.
    ریحان در ایران و افغانستان به صورت خودرو می روید و در اکثر نقاط دنیا کاشته می شود.
    از این گیاه اسانسی بنام بازیلیک یا روغن ریحان که بسیار معروف است تهیه می شود. ریحان از لحاظ مردم قدیم ایران کمی گرم و خشک است و چون بسیار معطر است برای معطر ساختن غذا از آن استفاده می شود.
    برگ ریحان درمان کننده ناراحتی های حاصل از نیش حشرات است، کافی است که محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می کند. تخم ریحان برای رفع دل درد مفید است و اگر آن را بکوبید و با صمغ عربی مخلوط کنید داروی خوبی برای درمان اسهال است.
    برگ ریحان اثر زیادکننده شیر دارد و مادران شیرده حتما باید از این گیاه استفاده کنند و خوردن آن به همراه غذا به هضم کمک می کند.
    مضرات خاصی برای این گیاه گفته نشده است.




  18. #19
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض چرا نبايد در يك روز بيش از 5 نارنگي خورد؟!



    نارنگي علاوه بر خاصيت اشتهاآوري از جمله ميوه‌هايي است كه براي قلب و معده مقوي بوده و به‌عنوان يك اشتهاآور طبيعي براي بيماران كم‌اشتها و افرادي كه تمايل به افزايش وزن دارند، تجويز مي‌شود. دكتر رضا حشمت درمانگر طب سنتي چين درباره خواص درماني اين ميوه زمستاني جزئيات بيشتري را با خوانندگان سيب سبز در ميان مي‌گذارد.

    درمان نفخ شكم با نارنگي

    افرادي كه به نفخ شكم مبتلا هستند با مصرف ميوه نارنگي به تنهايي مي‌توانند به درمان نفخ شكم خود بپردازند. اين گروه مي‌توانند ميوه نارنگي را به تنهايي ميل كنند يا از آب نارنگي يا ميوه خشك شده نارنگي مصرف كنند. اين مواد همگي خاصيت ضد‌نفخ دارند. حتي افرادي كه تمايل دارند مي‌توانند ميوه خشك شده نارنگي را به‌صورت پودر در آورده و آن را به غذاي خود اضافه كنند تا اثر نفاخي غذا را از بين ببرد.

    نارنگي اكسپكتورانت طبيعي

    ميوه نارنگي از بهترين داروهاي طبيعي ضد‌سرفه است كه به اكسپكتورانت طبيعي در ميان درمانگران طب سنتي چين معروف است. مصرف اين ميوه زمستاني به افرادي كه مبتلا به سرفه‌هاي خلط‌دار هستند، بسيار توصيه مي‌شود. اين ميوه همانند شربت اكسپكتورانت خاصيت خلط‌آور دارد و موجب تخليه اخلاط موذي از گلو و كاهش سرفه‌هاي بيمار مي‌شود.

    خواص كاربردي و درماني نارنگي

    شايد تا امروز نارنگي را تنها به‌عنوان يك ميوه خوش آب و رنگ و خوشمزه مي‌شناختيد اما با مطالعه اين نكات خواهيد ديد كه اين ميوه در برخي شرايط بحراني مي‌تواند مانند دارويي شفابخش به كمك شما بيايد.

    افرادي كه دچار مسموميت با الكل مي‌شوند مي‌توانند اين مسموميت را با نوشيدن آب نارنگي يا خوردن نارنگي تازه برطرف كنند. خاصيت سم‌زدايي نارنگي به بيمار كمك مي‌كند تا خيلي سريع بر مسموميت و ضعف خود غلبه كند.

    اگر به فشار خون مبتلا هستيد، نوشيدن آب نارنگي تازه يا افزودن ميوه خشك شده آن به غذا به بيمار كمك مي‌كند تا فشار خون خود را كاهش داده و آن را كنترل كند.

    افرادي كه نياز به دريافت پتاسيم بيشتري دارند مي‌توانند از طريق ميوه نارنگي، پودر نارنگي يا آب اين ميوه زمستاني ميزان پتاسيم مورد نياز خود را جبران كنند.

    پوست خشك شده نارنگي يكي از مفيدترين بخش‌هاي اين ميوه زمستاني براي بهبود سرفه‌هاي روزهاي سرد زمستاني است.




  19. #20
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    در مصرف نارنگي زياده‌روي نكنيد...

    زياده‌روي در مصرف تمامي موادغذايي عوارض جانبي متعددي به همراه دارد؛ نارنگي نيز از اين امر مستثنا نيست و مصرف بيش از 5عدد نارنگي در روز ممكن است دردسر آفرين باشد.

    افراط در مصرف نارنگي موجب افزايش گاز روده شده و ناراحتي‌هاي گوارشي براي مصرف‌كننده به همراه مي‌آورد.

    نارنگي از آن جهت كه راحت‌ترين ميوه براي خوردن است و پوست آن به سادگي جدا مي‌شود بيشتر توسط بچه‌ها خورده مي‌شود. بنابراين بايد مراقب بچه‌ها بود زيرا مصرف بيش‌ازاندازه نارنگي آن‌ها را به اسهال و كندي عملكرد روده‌ها مبتلا مي‌كند.

    يكي ديگر از عوارض مصرف بيش‌ازاندازه نارنگي بروز آفت و التهاب در دهان و زبان مصرف‌كننده است.

    مراقب باشيد هرگز نارنگي را به‌صورت مخلوط با شيرگاو ميل نكنيد. تركيب اين 2 موجب بروز دردهاي شكمي مي‌شود.


    نارنگي و تداخل دارويي

    افرادي كه در نسخه دارويي آن‌ها داروهايي وجود دارد كه به افزايش ميزان پتاسيم خون‌شان كمك مي‌كند، بايد مراقب باشند كه مصرف همزمان اين دارو با نارنگي موجب افزايش بيش‌ازحد پتاسيم در بدن آن‌ها مي‌شود و اين مسئله خود عوارض جانبي متعددي به‌دنبال دارد. بنابراين افرادي كه از داروهاي حاوي پتاسيم مصرف مي‌كنند بايد در مصرف نارنگي دقت كنند و حتما با مشاوره متخصص خود اين ميوه را مصرف كنند.




+ ارسال موضوع جدید
صفحه 2 از 11 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •