مواد لازم :

كلم 100 گرم

كاهو 100 گرم

هندوانه 1 عدد

خيار 1 عدد

كلم پيچ قرمز 125 گرم

نمك 4 قاشق سوپخوري

آب 5 فنجان

زنجبيل 1 قاشق سوپخوري

فلفل سياه 1 قاشق سوپخوري

سركه 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

سبزيها را مي توانيد در ظرف درب داري بمدت 4 هفته در يخچال نگهداري كنيد , براي نتيجه بهتر ,

دقت كنيد كه نمك كاملا در آبجوش حل شود

كلم برگ يا كاهو را خرد كنيد , هويج و خيار را بصورت خلالهاي ضخيم و بلندي خرد كرده و دانه هاي خيار را جدا كنيد

, كلم بروكلي را نيز به گلهاي كوچكتر خرد كنيد , تمام سبزيها را بشوئيد و در سبد گذاشته تا آب آنها برود , سبزيها

را بشوئيد و در سبد گذاشته تا آب آنها برود , سبزيها را در بطري بزرگي قرار دهيد , نمك را در آبجوش حل كنيد و زنجبيل

, دانه فلفل سياه , آب يرد و سركه را افزوده و بهم بزنيد تا كاملا مخلوط شوند و روي سبزيها بريزيد تا كاملا مخلوط شوند

و روي سبزيها بريزيد و دقت كنيد كه آب كاملا روي سبزيها را بگيرد و بمدت 5 روز كنار بگذاريد سپس سرو نماييد .