+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ترشی کلم بنفش

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض ترشی کلم بنفش



    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



    مواد لازم:
    کلم قرمز یک عدد کوچک
    سرکه قرمز یا سفید به دلخواه به میزانی که تا روی کلم ها را بپوشاند.


    طرز تهیه :
    کلم ها رو یکدست خرد کنید و صبر کنید تا آبش کاملاْ کشیده بشه . اون رو در شیشه ای که آماده کردید بریزید و روش سرکه بریزید تا حدی که روی کلم ها رو بپوشونه .
    درش رو محکم ببندید و در یخچال بگذارید ، بعد از حدود یک هفته چاشنی آماده است و میتونید در کنار سالاد و انواع غذاهای خشک ازش استفاده کنید .


    نوش جان


    ** نکته ها **
    برای این نوع چاشنی من یک بار از سرکه سفید استفاده کردم و یک بار قرمز ! به نظرم سرکه سفید خیلی طعم کلم ها رو تند و تیز میکنه و خیلی ها نمیتونن طعم تیزش رو تحمل کنن ! مثل مادربزرگ من!
    اما بار دومی که از سرکه قرمز استفاده کردم به نظرم طعم بهتر و ملایم تری داشت.
    اگر دوست داشته باشید می تونید بعد از شستن کلم برگها به اونها کمی نمک بزنید و بگذارید آبش چیده بشه.
    بعد از دو روز درب چاشنی رو باز کنید و روش رو دوباره کمی سرکه بریزید تا دوباره روی کلم ها رو بپوشونه چون بعد از یکی دو روز کلم ها سرکه رو جذب میکنن و به اندازه ی یکی دو قاشق سر چاشنی بدون سرکه می مونه .
    سعی کنید این نوع چاشنی رو کم تهیه کنید ، چون همیشه به کلم قرمز دسترسی دارید و بعد از یک مدت اگر ترشی رو استفاده نکنید رنگش کمرنگ و کمرنگتر و در نهایت بی رنگ میشه!
    و نکته ی آخر این که بعد از اتمام چاشنی سرکه اش رو دور نریزید و دوباره در همون سرکه کلم قرمزهای تازه بریزید رنگش به مراتب سرخ تر و خوشمزه تر میشه .








  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    ترشي كلم بنفش




    موارد لازم:
    • کلم بنفش یکعدد
    • سرکه به اندازه
    • نمک و شکر کمی

    دستور پخت

    برگهاي كلم را شسته و خرد كنيد و با كمي سركه بپزيد . وقتي سرد شد كمي نمك بزنيد .اگر دوست داريد كمي طعم شيرين داشته باشد شكر ( براي گرفتن تيزي سركه ) روي آن بريزيد و 4 روز در آشپزخانه داخل كابينت بگذاريد و بعد داخل يخچال نگهداري كنيد . بعضی ها خام و نپخته آن را به همین صورت ترشی می کنند. تصویر بالا کلم بنفش خام است . رنگ ترشی پخته آن کمی پر رنگتر است .

    نکات مربوط به تهیه ترشي كلم بنفش

    تهیه این ترشی بسیار آسان هستش و علاوه بر ترشی میتونی توی سالاد کاهو یا در کنار غذاهای دیگه هم بعنوان تزیین استفاده کنین .




+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •