+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: ترشی گوجه فرنگي

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض ترشی گوجه فرنگي


    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]


    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]




    موادلازم:

    گل کلم ريز خرد شده 2 ليوان
    فلفل دلمه اي نگيني شده 2/1 ليوان
    هويج نگيني خرد شده 2/1 ليوان
    خيار نگيني خرد شده 1 ليوان
    نمك 1 قاشق چايخوري
    فلفل قرمز 1 قاشق چايخوري سر پر( اين ترشي معمولا بايد تند باشد ولي شما اگه تندي دوس نداريد كوتاه بيايين و فلفلش رو كم كنيد)
    سركه 1 ليوان
    گوجه فرنگي ميكس شده 5/2 ليوان
    طرز تهيه: تمام مواد رو بريزين تو قابلمه و روي حرارت قرار بدين تا جوش بيايد و قتي جوش آمد بگذاريد فقط 5 دقيقه جوش بخورد . حالا از روي حرارت برداريد و بعد از سرد شدن در ظرف در دار در يخچال نگه داري كنيد. اين ترشي بلا فاصله بعد از خنك شدن آماده خوردن است.Afarinn Afarinn

    نكته :
    زمان پخت را زياد نكنيد چون مواد پخته و نرم ميشن


    در عکس ترشی گوجه فرنگی کال و نارس و سبز هم دیده میشه .




  2. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    ترشی گوجه فرنگی مدل جدید

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    چند عدد گوجه فرنگی سفت را انتخاب میکنیم بعد خوب شسته و کاملا خشک میکنیم ... سپس در ظرف مورد نظر که بهتر است دهانه گشادی داشته باشد گوجه فرنگی ها را قرار داده ... چند حبه سیر مابین گوجه فرنگی ها گذاشته و مخلوط شور و سرکه با نسبت 1 به 2 روی گوجه فرنگی ها میریزیم و در ظرف را خوب و محکم میبندیم ... ترشی بعد از 1 هفته آماده میشه ... فقط یادمون باشه به مقدار خیلی کم از این ترشی درست کنیم چون عمرش خیلی کوتاه هست و زود لهیده میشه ... نوش جان




+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •