[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

مواد لازم :
کمپوت آناناس حلقه ای دو قوطی
سرکه ¼ پیمانه
شکر نصف پیمانه
آب کمپوت آناناس
آب لبو یا چغندرپخته شده
عصاره ترشی کلم بنفش
آب اسفناج تازه
تعدادی کمپوت آناناس
طرز تهیه :
از آناناس تازه هم میشه استفاده کرد ولی بدیهیست که شکر کمی بیشتر میخواد .

[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]



من از عصاره ترشی کلم بنفش استفاده کردم .حلقه های آناناس رو یکشب توی عصاره ترشی کلم بنفشی که با سرکه و شکر آماده کرده بودم – گذاشتم . هم آناناس ها رنگ گرفتن و هم باعث شدن که رنگ ترشی کلم من خیلی پررنگتر شد !!

[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

چند حلقه آناناس رو هم داخل عصاره ترشی لبو که با سرکه و شکر تهیه کرده بودم گذاشتم که خیلی خوشرنگ شد .


[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]


برگ اسفناج رو با کمی سرکه توی بلندر له کردم و شکر زدم وبا آب کمپوت مخلوط کردم و گذاشتم بمونه تا سبز بشه .

[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]


این حلقه های رنگی آناناس که مزه ملس داره میتونه هم به تنهایی ترشی یا دورچین غذا های شما بشمار بره و هم میتونه با ترکیب چند رنگ زینت بخش میزها و سفره های شما بشه .


از همین امروز اگه بجنبید سه چهار روز بیشتر طول نمیکشه !!!



[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]







[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]







[برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]