+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 7 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: ••●اشپزی رمضان●••

  1. #1
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    ••●اشپزی رمضان●••

    حلوای باقلوا برای افطار

    حلوای باقلوا برای افطار



    مواد لازم:

    آرد گندم سفید سه لیوان
    شکر دو لیوان
    روغن یک لیوان
    زعفران ساییده حل شده پنج قاشق غذا خوری
    آب سه لیوان
    گلاب یک فنجان

    طرز تهیه:



    روغن را در ظرفی می ریزیم (ظرف نباید تفلون باشد). آرد را به روغن اضافه کرده و در حرارت ملایم مرتب هم می‌زنیم تا آرد کاملا سرخ شود.
    وقتی آرد خوب سرخ و رنگ آن طلایی شد و بوی آرد سرخ شده بلند شد، موقع اضافه کردن شربت حلواست که از قبل آماده کرده ایم. (آرد بعد از سرخ شدن به شکل روبرو در می آید و به روغن می افتد)
    شربت را به آرامی به آرد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا شربت به خورد آرد برود و آرد گوله گوله نشود.
    سپس حلوا را در سینی می کشیم و می گذاریم سرد شود. بعد به صورت لوزی برش می زنیم. یکی از لوزی ها را برمی داریم و روی آن پودر پسته می ریزیم و لوزی بعدی را روی آن می گذاریم و کمی فشار می دهیم که دو تا لوزی به‌هم بچسبند. می‌توانیم لوزی ها را از وسط نصف کنیم و با خلال بادام روی آن را تزئین کنیم.
    این حلوا خیلی خوشمزه است.




  2. 2 کاربر مقابل از این پست Par Pari تشکر کرده اند.


  3. #2
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    حلوای موز



    ۲پیمانه آرد
    روغن مایع یا کره یک پیمانه
    موز دوتا سه عدد
    آرد رو تو ظرفی تفت بدین روغن مایع یا کره را به آرد اضافه کنیددوباره با حرارت کم تفت بدین شربت رو در سه مرحله اضافه کنید حلوا آماده است
    مواد لازم برای تهیه شربت :
    یک ونیم پیمانه شکر
    یک و نیم پیمانه آب
    زعفران نصف قاشق چایخوری وهل
    طرز تهیه شربت : شکرو آب روباهم حل کنید روی گاز بزارین بعد زعفران و هل اضافه کنید خوب که حل شده خاموش کنید
    سپس روی تخته و یا شیشه ای صاف یک نایلون تمیز باز کنید و حلواروی اون بریزن و با وردنه به آرامی پهن کنید تا قطر یکدستی بدست بیاد حدود یک و نیم سانت موز رو پوست گرفته و قسمتهایی که هلال شده رو جدا کنید و برعکس کنار هم قرار بدین مثل یک استوانه و از یک طرف شروع به لوله کردن کنید توی یخچال بزارین تا سرد بشه و خودشو بگیره و بعدش هم برش بزنین برای عصرانه خیلی می چسبه نوش جان


  4. #3
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    شامی برای افطار و سحر






    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 350 گرم

    سیب زمینی : 1 عدد

    هویچ : 1 عدد

    پیاز : 1 عدد

    تخم مرغ : 1 عدد

    آرد نخود چی : یک دوم پیمانه

    نمک ، فلفل ، دارچین : به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری

    سرکه : به میزان لازم

    شکر : به میزان لازم


    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز و هویچ و سیب زمینی را رنده کرده آب آنرا گرفته ودر ظرف ریخته گوشت و تخم مرغ و آرد نخود چی و نمک و فلفل و دارچین را اضافه کرده خوب چنگ می زنیم بعد از مواد به صورت بیضی یا دایره در آورده و در روغن سرخ می کنیم بعد دریک تابه کمی رب گو جه فرنگی با روغن تفت داده سرکه و شکر ونمک را اضافه کرده بعد کمی آب ریخته و می گذاریم کمی جوش آید بعد شامی ها را در آن سس گذاشته و می گذاریم چند دقیقه بماند تا مزه دار شود .

  5. #4
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    حلیم گندم




    این بار طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه ومقوی رو اموزش میدهم
    حلیم گندم


    مواد لازم :


    گوشت سر سینه یا 250 گرم گوشت بزغاله --------------

    گندم پوست کنده -------------- چهار فنجان


    روغن داغ ----------------------- یک فنجان


    دارچین و نمک ----------------- به اندازه دلخواه


    طرز تهیه :


    گندم را پاک کرده و بشوئید وخیس کنید وقتی خوب گندمها خیس خورد وپف کرد سپس با مقداری آب و کمی نمک بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شود میتوان هم گوشت را جداگانه پخته آن را خرد کرده و بر روی گندم بریزیدوهم میتوان همزبان با هم بپزید یعنی گوشت وگندم رو همزمان با هم پخت و مرتب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود وقتی که آماده شدولعاب انداخت در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با روغن داغ و دارچین تزئین کنید.



    نکته قابل توجه اگر دوست داشتید میتوانید نمک هم در اب نریزید بعد از پختن اگر مایل باشید میتوانید از شکر هم استفاده کنید .
    بستگی به مزاج شما دارد

    نوش جان

  6. #5
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    آش جو برای سفره افطار



    مواد لازم براي 10 تا 12 نفر

    جو پوست گرفته ۲۵۰ گرم
    سبزي آش ۱/۵ كيلو
    نخود و لوبيا و عدس به تساوي جمعاً ۷۵۰ گرم
    برنج يك استكان معادل ۱۰۰ گرم
    پياز سرخ كرده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوري
    كشك ساييده ي غليظ ۴ تا ۵ ليوان ( يك ليتر )
    نمك و فلفل به مقدار كافي
    زردچوبه ۱ قاشق غذاخوري

    طرز تهيه

    مي توانيد در اين آش ۷۵۰ گرم گوشت سر دست بدون استخوان بريزيد . بهتر است حبوبات را از قبل خيس كنيد چون اين طوري زودتر پخته مي شود . در صورت مصرف گوشت ، آن را با حبوبات و پياز سرخ كرده و زردچوبه بگذاريد نيم پز شود . حالا جوي پوست گرفته و برنج را كه بهتر است از قبل خيس كنيد ، داخل گوشت و حبوبات بريزيد و حرارت را ملايم كنيد . گهگاه آش را هم بزنيد . سبزي را با دقت تميز و خرد كرده و داخل آش بريزيد . بعد قطعات گوشت را بيرون آورده و بكوبيد و داخل آش بريزيد . اين آش بايد كاملاً غليظ و جا افتاده شود . بعد از آماده شدن آن را از روي آتش برداريد ، كشك را داخلش بريزيد ، هم بزنيد و با نعناع داغ و پياز سرخ كرده آن را تزيين كنيد .

  7. #6
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    طرز تهيه زولبيا ، باميه ، گوش فيل و شربت

    طرز تهيه زولبيا ، باميه ، گوش فيل و شربت


    مواد لازم براي شربت :
    [size=large]شكر

    2فنجان
    آب
    يك فنجان
    گلاب
    2 قاشق سوپخوري
    زعفران حل شده
    يك قاشق مرباخوري
    آبليمو
    يك قاشق مربا خوري


    طرز تهيه شربت :آب و شكر را روي حرارت ملايم قرار مي دهيم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبليمو را مي ريزيم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روي شعله بر مي داريم.
    زولبيا


    مواد لازم:
    [size=large]200 گرم

    نشاسته
    180 گرم
    ماست
    20 گرم
    آرد
    يك قاشق سوپخوري
    زعفران حل شده
    يك قاشق چايخوري
    روغن جامد
    يك دوم قاشق چايخوري
    جوش شيرين
    يك قاشق سوپخوري
    آب يا گلاب

    طرز تهيه:نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقيقه اي صبر مي كنيم تا نشاسته در ماست خيس خورده و به راحتي حل شود. سپس آرد را اضافه مي كنيم و با همزن خوب به هم مي زنيم تا مايع زولبيا صاف و يكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حين به هم زدن آب يا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مايع اضافه مي كنيم و آن را در قيف مخصوص مي ريزيم. در اين مرحله جوش شيرين را هم اضافه مي كنيم و مايع را خوب به هم زده، در حالي كه روغن روي شعله قرار دارد، زولبيا را توسط قيف در روغن كاملا داغ به صورت دايره هاي بزرگ و كوچك فرم مي دهيم و بلافاصله پس از كمي سرخ شدن آنها را پشت و رو مي كنيم.زولبياها را در شربت قرار مي دهيم و پس از15- 10 دقيقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافي قرار مي دهيم تا شربت اضافه آن خارج شود.
    * يادآوري: براي سرخ كردن باميه و زولبيا و گوش فيل از روغن مايع استفاده كنيد، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
    باميه

    مواد لازم
    [size=large]آرد

    200 گرم
    آب
    300 گرم
    تخم مرغ
    3عدد
    روغن جامد
    يك قاشق سوپخوري
    شكر
    نيم كيلو
    نمك
    يك سوم قاشق چايخوري
    آب
    150 گرم
    آبليمو
    2 قاشق سوپخوري
    گلاب
    كمي


    طرز تهيه :آب را جوش آورده، با شعله ملايم آرد را اضافه مي كنيم و مرتب به هم مي زنيم تا خمير تقريباً سفتي به دست آيد. بعد روغن را اضافه كرده و مرتب به هم مي زنيم ( در حدود 3-2 دقيقه )، به طوري كه خمير به صورت يك تكه درآيد. سپس بعد از كمي سرد شدن خمير، تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه مي كنيم و خوب خمير را ورز مي دهيم تا خمير نرم و لطيف شود. براي اين كه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. بعد خمير را در قيف با ماسوره كنگره دار متوسط مي ريزيم و سپس در روغن مايع سرخ مي كنيم.
    براي سهولت كار بهتر است روغن را كمي داغ كرده، باميه ها را به وسيله دست و يا با قيچي مخصوص آشپزخانه در روغن ريخته، بعد آن را روي حرارت مستقيم قرار دهيم تا باميه ها سرخ شوند. باميه ها را در حين سرخ شدن مرتب به هم مي زنيم تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه ها را در همان حال كه داغ مي باشد، به شربت گرم اضافه مي كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند، در غير اين صورت باميه ها شربت را جذب نخواهند كرد. اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت مي باشد.

    گوش فيل
    [size=large]مواد لازم:
    [size=large]تخم مرغ

    2 عدد
    ماست
    نصف فنجان
    روغن جامد
    يك قاشق سوپخوري
    بيكينگ پودر
    يك قاشق چايخوري
    آرد
    به مقدار كافي

    طرز تهيه:در ظرف گودي ماست و تخم مرغ و بيكينگ پودر را خوب به هم مي زنيم و روغن را اضافه كرده و آرد را كم كم اضافه مي كنيم تا خمير صاف و يك دستي تهيه شود. سپس آن را چند قسمت كرده و چانه مي گيريم و روي خمير را با نايلون مي پوشانيم تا سطح خمير خشك نشود و جا بيفتد.
    بعد از يكي دو ساعت هر يك از خميرها را با وردنه روي ميز به قطر 2 ميلي متر پهن كرده و با قالب گردي خمير را به صورت دايره قالب مي زنيم. سپس يك طرف دايره را جمع كرده و در روغن داغ سرخ مي كنيم . سپس روي آنها پودر قند مي پاشيم و در ظرف مي چينيم.
    نكاتي در مورد تهيه گوش فيل:[size=large]1- در صورتي كه بخواهيد روي گوش فيل پودر شكر بپاشيد، در اين صورت قطر خمير را كمي نازك تر كنيد.
    [size=large]2- گوش فيل را مي توانيم به شكلهاي، مختلفي مانند مربع، پاپيوني و برگ هم در بياوريم.

    3- اگر روغن گوش فيل سرد باشد، خمير پف نخواهد كرد.
    4- اگر شربت رقيق باشد، گوش فيل زود نرم و بيات مي شود.

  8. #7
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    حلوای خرما



    آرد را دو بار الک می کنیم و در روغن تفت می دهیم تارنگ آن مایل به قهوه ای شود . روغن را به آرد می افزاییم و خوب هم می زنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم ، با گلاب و زعفران دم کرده به آرد تفت داده شده می افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم می زنیم . بعد از این که مواد کاملاَ با هم مخلوط شد ، ظرف محتوی حلوا از روی حرارت بر می داریم تا حلوا کمی سرد شود (در این مرحله اگر حلوا را ورز بهتر است). از حلوا در ظرف مناسبی می ریزیم و با پودر پسته و پودر بادام تزیین می کنیم.

    نکته1: به جای روغن مایع می توان از 200 گرم کره استفاده کرد.
    نکته2: این حلوا را می توانید با دست به شکل های مختلف درآورید و بعد در ظرف مناسب بچینید.


    مواد لازم:
    150 گرم آرد گندم
    500 گرم خرما
    120 گرم روغن مایع
    2 قاشق سوپ خوری گلاب
    1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده
    1 قاشق سوپ خوری پودر پسته
    1 قاشق سوپ خوری پودر بادام

  9. #8
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    حلیم با گوشت


    مواد لازم برای 12-10 نفر:

    یك كیلو
    مغز ران بی استخوان
    یك كیلو
    گندم
    4 عدد
    پیاز متوسط
    100 گرم
    كره
    5 لیوان
    آب
    یك قاشق مرباخوری
    نمك
    به مقدار دلخواه
    شكر و دارچین

    طرز تهیه:

    گندم را پاك كرده و از یك روز قبل خیس كنید. گوشت را چند قطعه كرده و با پیاز درسته ، گندم خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود. گوشت ، گندم و پیاز را یك بار چرخ كنید و دوباره به قابلمه ریخته و كره را به آن اضافه كنید. در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید. در حدود 6-5 دقیقه آن را روی حرارت ملایم تفت دهید . روی آن را با شكر و دارچین تزیین كنید.
    با گوشت بوقلمون و مرغ هم می توان حلیم پخت.
    نكات تغذیه ای:
    گندم از گروه غلات است.غلات به ویژه غلات سبوس دار دارای خواص زیادی هستند.
    فیبر موجود در غلات سبوس دار باعث سلامت بهتر قلب و كاهش بیماری های قلبی می شود كه به دلایل زیر است:
    - كاهش كلسترول خون - كاهش فشار خون – كنترل قند خون و كاهش احتمال لخته شدن خون.
    همچنین فیبر موجود در سبوس غلات برای پیشگیری از یبوست ، سرطان مثل سرطان روده بزرگ مفیداست.

    غلات سبوس دار درای خاصیت ضد انگلی هستند و نیز از بروز حساسیت ها و عدم تحمل غذایی مثل سندرم روده تحریك پذیر، التهاب مفاصل و بیماری های عصبی جلوگیری می كنند.

  10. #9
    مدیر بازنشسته

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    Sep 2009
    محل سکونت
    ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡ ̴̡ı̴̴̡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫
    نوشته ها
    19,922
    تشکر
    3,817
    تشکر شده 14,125 بار در 4,874 پست

    پیش فرض

    آش دوغ (سبك و مقوي براي باز كردن روزه )

    عدس نصف پیمانه

    لوبیا ۴/۱ پیمانه


    نخود ۴/۱ پیمانه


    بلغور جو ۴/۱ پیمانه


    برنج ۴/۱ پیمانه


    سبزی آش نیم کیلو


    دوغ ۲ کیلو


    پیاز بزرگ ۳ عدد


    نمک،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم




    طرز تهیه:


    ابتدا باید بگم این آش دوغ شهرکردی است و من وقتی این آش رو خوردم مزه اش رو خیلی بیشتر از آش دوغ اردبیلی و کردی پسندیدم(باید به این نکته اشاره کنم شهرکردی ها کرد نیستند بلکه از دو قوم فارس و لر تشکیل شده اند) شما هم یکبار امتحان کنید شاید خوشتون بیاد.


    ابتدا حبوبات رو از شب قبل خیس می کنیم و سپس آب آن را خالی کرده و ابتدا نخود و لوبیا را می پزیم وقتی نخود و لوبیا نیم پز شدند عدس ، بلغور جو و برنج را اضافه می کنیم وقتی این مواد هم پختند سبزی را اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه تقریباً نصف دوغ را ریخته و میگذاریم تا آش لعاب بیندازد. توجه کنید که دوغ را باید از دوغهای باز لبنیاتی ها تهیه کنید و از دوغ های صنعتی استفاده نکنید چون آشتون بسیار بی مزه و شاید هم بد مزه میشه.دوغ هم باید ترش باشه. بعد از اینکه آش لعاب انداخت مزه آن را بچشید و بقدر کافی نمک و فلفل به آن اضافه کرده و هر مقدار دیگری که دوغ لازم است به آن اضافه کنید من نمی توانم برای دوغ مقدار خیلی مشخصی بدم چون ترشی دوغها با هم متفاوته اونقدر دوغ اضافه کنید که مزه دوغ در آش واضح باشه. پیاز ها را هم سرخ کرده و زردچوبه به آن اضافه میکنیم مقداری را در داخل آش ریخته و میگذاریم ۵ دقیقه بجوشد و مابقی را هم برای روی آش میگذاریم. بعد از ۵ دقیقه آش آماده خوردن است نوش جان.

    منبع اشپزی انلاین


  11. #10
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    ماقوت ( شیرینی کم کالری سفره ی افطار )

    وقتی آب به جوش اومد نشاسته حل شده را به آرومی در آب می ریزیم ومرتب هم می زنیم تا نشاسته گلوله گلوله نشه .

    حدود ده دقیقه باید روی حرارت کاملا بجوشه تا بوی خامی نشاسته از بین بره .در این حین باید مرتب به هم بزنیم تا ته نگیره.وغلظت آن مشابه تصویر بشه .



    مواد لازم :

    نشاسته :یک لیوان


    آب :۹ لیوان


    شربت وگلاب به میزان لازم


    خلال پسته وبادام :برای تزیین


    مواد لازم برای درست کردن شربت :


    شکر :یک واحد


    آب :نصف واحد


    طرز تهیه :


    ابتدا هشت لیوان آب را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاد.


    نشاسته را با یک لیوان آب سردخوب مخلوط می کنیم تا کاملا نشاسته در آب حل بشه
    حالا نشاسته قوام یافته را در کاسه های متوسط می ریزیم ودر یخچال می گذاریم تا کاملا ببنده وسفت بشه .

    این دسر در اصل با شیره نبات خورده می شه .ولی شیره نبات همیشه در دسترس نیست ومی تونید آن را با شربت ویا عسل میل کنید .


    برای تهیه شربت،شکر وآب را با هم مخلوط می کنیم وروی شعله حرارت می گذاریم تا قوام بیاد .وکنار می گذاریم تا کاملا سرد بشه .


    اگر هم دوست داشتید با عسل میل کنید یک قاشق عسل ویک قاشق گلاب را روی بخار کتری قرار می دهیم تا کمی نرم بشه .


    در آخر به مقدار دلخواه شیره وکمی گلاب ویا مخلوط عسل وگلاب را روی ماقوت می ریزیم ومی تونیم با خلال مغز پسته وبادام آن را تزیین کنیم .وبه این صورت با قاشق میل می کنید .باور کنید خیلی خوشمزه هست .







+ ارسال موضوع جدید
صفحه 1 از 7 1 2 3 4 5 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •