+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: سير ترشى

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض سير ترشى

    مواد لازم
    1_ سير درشت _ 50 بته
    2_ سركه _ تقريبا 1.5 كيلو(به اندازه اى كه روى سيرها را بپوشاند)
    طرز تهيه
    براى سيرترشى, سيرهاى تازه و درشت و خشك انتخاب مىكنيم, دم بالاى بته سير را مىگيريم و ريشه هاى زيادى ته آنرا هم آهسته جدا مىكنيم, بايد دقت كرد بته سير پرپر نشود. سيرها را در يك شيشه دهن گشاد مناسب روى هم بترتيب مىچينيم تا شيشه پر شود. بعد سركه خوب و خيلى ترش را روى سيرها مىريزيم تا بحدى كه روى سيرها را بگيرد. آنگاه در شيشه را محكم مىبنديم و در جاى خنك نگهدارى مىكنيم. سيرترشى از ترشى هاى ديگر خيلى ديرتر براى مصرف حاضر مىشود. آن را معمولا يكسال بعد مصرف مىكنند. هرچه سيرترشى كهنه تر باشد خوشمزه تر وازلحاى درمانى هم كه اغلب به مصرف ميرسد مفيدتر است




  2. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •