+ ارسال موضوع جدید
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: «طاس كباب سيب زميني»

  1. #1
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض «طاس كباب سيب زميني»

    مواد لازم:
    - گوشت لخم (نصف سينه مرغ) 200 گرم
    - سيب زميني 2 عدد متوسط
    - پياز 3 عدد متوسط
    - گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
    - گرد ليمو به مقدار لازم
    - نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    * طرز تهيه:
    1- پياز و سيب زميني را پوست كرده، آنها را ورقه ورقه كنيد.
    2- گوشت را به صورت ورقه هاي نازك در آوريد و كاردي كنيد. (گوشت مرغ را ورقه ورقه كنيد.)
    3- گوجه فرنگي ها را ورقه ورقه كنيد.
    4- ته قابلمه يك قاشق روغن بريزيد. يك رديف سيب زميني ته آن بچينيد و روي آن نمك، فلفل و زردچوبه و گرد ليمو بپاشيد. سپس يك رديف پياز بچينيد و گرد ليمو بپاشيد و مجدداً روي آن يك رديف پياز بچينيد و روي آن گوجه فرنگي ورقه شده قرار دهيد و به آن نمك و گرد ليمو بزنيد. به اين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود. يك استكان آب ته قابلمه بريزيد. پس از آن كه آب جوش آمد، حرارت را كم كنيد تا طاس كباب بپزد و آب آن به خوردش برود.
    نكته: در تهيه انواع طاس كباب مي توان بجاي روغن از دنبه ورقه شده در قابلمه استفاده كرد.




  2. کاربر مقابل از این پست mum's Angel تشکر کرده است.


  3. #2
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    مواد لازم:
    - گوشت لخم (نصف سينه مرغ) 200 گرم
    - بادمجان 2 عدد متوسط
    - گوجه فرنگي 2 عدد متوسط
    - سيب زميني 2 عدد متوسط
    - پياز 3 عدد متوسط
    - نمك، ادويه و زردچوبه به مقدار لازم
    * طرز تهيه:
    1- گوشت را به صورت ورقه هاي نازك در آوريد و كاردي كنيد (مرغ را ورقه ورقه كنيد)
    2- پياز، سيب زميني و بادمجان را پوست كرده، آنها را ورقه كنيد.
    3- در ته قابلمه يك قاشق روغن بريزيد و روي آن سيب زميني ورقه شده بچينيد و به آن نمك، ادويه و زردچوبه بزنيد. روي آن يك رديف پياز بچينيد و گوشت (مرغ) را روي آن قرار دهيد و به آن نمك و ادويه بزنيد. سپس يك رديف ديگر پياز روي آن قرار دهيد و روي آن گوجه فرنگي ورقه شده را بچينيد و به آن نمك بزنيد. سپس بادمجان ورقه شده را روي آن بچينيد و به آن نمك و ادويه بزنيد. به همين ترتيب ادامه دهيد تا مواد تمام شود، يك استكان آب ته قابلمه بريزيد و پس از به جوش آمدن آب حرارت را كم كنيد تا با حرارت ملايم طاس كباب بپزد.





  4. #3
    کاربر سایت

    http://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gifhttp://www.iranjoman.com/images/iranjoman/neshan2.gif

    [ ]
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    ميهن-بلوك سرپرستان-واحد خودم
    نوشته ها
    12,725
    تشکر
    2,446
    تشکر شده 12,500 بار در 4,033 پست

    پیش فرض

    [برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو انجمن شوید. برای ثبت نام اینجا کلیک کنید...]

    مواد لازم:
    - گوشت لخم گوسفند (نصف سينه مرغ) 200 گرم
    - سيب زميني 2 عدد يا 3 عدد متوسط
    - پياز 3 عدد متوسط
    - آلو بخارا 8 تا 12 عدد
    - نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
    * طرز تهيه:
    1- سيب زميني ها را پوست كرده، آنها را ورقه ورقه كنيد (دقت كنيد ورقه ها ضخيم نشود.)
    2- پياز را پوست كرده، آن را ورقه ورقه كنيد.
    3- آلو را به مدت 2 ساعت با يك استكان آب سرد خيس كنيد.
    4- گوشت را به صورت ورقه هاي نازك برش بزنيد و آن را كاردي كنيد. در صورت استفاده از گوشت مرغ آن را ورقه ورقه كنيد.
    5- در يك قابلمه با گنجايش مناسب، يك قاشق روغن حيواني بريزيد، سپس يك رديف سيب زميني روي آن بچينيد و روي آن زردچوبه و نمك و فلفل بپاشيد. (در اين غذا زردچوبه زيادي مصرف مي شود. به طوري كه سطح سيب زميني را زردچوبه مي گيرد.) سپس يك رديف پياز ورقه شده روي سيب زميني ها بچينيد و به آن كمي نمك و زردچوبه بپاشيد. پس از آن يك رديف گوشت گوسفنديا مرغ قرار دهيد و روي آن نمك، فلفل و زردچوبه بپاشيد. در لابلاي رديفهاي سيب زميني و پياز و گوشت، آلوبخارا قرار دهيد. به همين ترتيب يك رديف ديگر سيب زميني، پياز و گوشت قرار دهيد تا مواد تمام شود.
    6- پس از چيدن مواد، آبي را كه در آن آلو خيس كرده بوديد، ته قابلمه بريزيد. ابتدا حرارت را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. سپس حرارت زير قابلمه را كم كنيد تا مواد با شعله ملايم بپزند. پس از گذشت 5/1 ساعت وقتي كه آب آن تمام شد و به روغن افتاد غذا آماده است. اين غذا بسيار لذيذ است و چون به صورت بخار پز طبخ مي شود خواص مواد در آن حفظ مي گردد. نكته مهم در طبخ اين غذا اين است كه سيب زميني در عين پخته شدن فرم ورقه مانند خود را از دست ندهد و له نشود.





+ ارسال موضوع جدید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

تعداد اعضای بازدید کننده از این تایپیک : 0

بازدید کنندگان :  (نمایش کلی)

نامی برای نمایش وجود ندارد.

کلمات کلیدی این موضوع

Bookmarks

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •