مواد لازم:

خیار چنبر ------------------------- 1 کیلو
تمر هندی ------------------------ 1/2 بسته
سرکه ---------------------------- یک لیوان
سیر ----------------------------- یک بوته
تخم گشنیز و سیاهدانه ---------- از هر کدام 1 قاشق سوپخوری
نمک ------------------------------- به میزان لازم
آب --------------------------------- 1 لیوان
فلفل تند -------------------------- 5-6 عدد
پودر انبه -------------------------- 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون ----------------------- 1/2 پیمانه
طرز تهیه:
خیار چنبر را شسته و خشک کرده و بصورت حلقه حلقه می بریم. تمر هندی را با آب خیس کرده وبعد آن را صاف می کنیم.
سیر را با تخم گشنیز،سیاهدانه،و فلفل می کوبیم و با خیار ،تمر هندی صاف شده ،سرکه ،پودر انبه و نمک در ظرفی گذاشته ومی جوشانیم (نباید زیاد جوش بخورد) در آخر روغن زیتون را افزوده و می گذاریم سرد شود .
پس از سرد شدن در ظرف در دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.