مواد لازم :
کلم چینی
نمک دریایی
پیازچه
سیر
آر د برنج
زنجفیل
پیاز
سس ماهی
پودر فلفل قرمز
سویا سس
آب جوش
شکر قهوه ای
آب لیموی تازه
سیر کاملا له شده
فلفل چیلی
یک ظرف در بسته تهیه کنید
کلم را به 4 قسمت تقسیم کنید ابتدا لابلای برگها نمک بمالید و بزارید 2 ساعت بمونه و دوباره برگردونید تا 3 ساعت دیگه بمونه در آخر خوب فشار بدبد تا آبش خارج بشه و در آبکش گذاشته آرد برنج را با آب سرد مخلوط کرده وقتی گرم شد شکر رو اضافه میکنیم و وقتی شروع به جوشیدن کرد از شعله بردارید
در یک ظرف دیگه سس ماهی شکر فلفل قرمز پیازچه سیر و زنجبیل و پیاز که با هم به صورت خمیر در اومدند و فلفل چیلی رو خوب مخلوط میکنیم بعد ماده غلیظ شده رو لابلای کلم میمالیم
بعد در ظرف دردار میزاریم تا 2 روز در جای خنک قرار میدیم و بعد در یخچال میزاریم پس از 10 روز آمادست