مواد لازم :
توت فرنگی تازه سالم : به میزان مصرف و مورد نظر
شکر : به همان میزانی که توت فرنگی داریم به همان وزن باید شکر داشته باشیم
آب لیمو : یک قاشق غذاخوری
وانیل : یک سوم قاشق چلی خوری
هل کوبیده : 2 عدد

در ابتدا توت فرنگی رو خوب میشوریم و برگهاش رو میکنیم و داخل یک قابلمه ریخته و تمام شکری که درایم رو روی توت فرنگی میریزیم و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار میدیم تا کاملا آب بندازه
بعد از 12 ساعت روی شعله ملایم میزاریم و تا آب توت به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه
توجه داشته باشد که زیاد نزارید بجوشه چون توت فرنگی له میشه تقریبا 15 تا 20
دقیقه کافیه وقتی آب مربا غلیظ شد آب لیمو . هل و وانیل رو اضافه کرده یک دور هم
بزنید و از روی شعله بردارید توجه داشته باشد تا مربا داغ هست بهتره در شیشه ریخته
بشه تا حالت ضد عفونی داشته باشه و ماندگاری مربا بالا میره