Older Activity
دیروز, 15:18
ریزش مو برای همه موضوعی دردناك است.در این مقاله مواد غذایی که برای رشد و حفظ شادابی مو مفید است برای شما معرفی میگردد.به گزارش خبرنگار سایت پزشکان...
0 ارسال پاسخ | 22 بازدید )
04-15-2018, 10:56
علت ایجاد موهای زاید
تعداد تارهای مو در نواحی مختلف بدن در شرایط طبیعی در خانم ها متفاوت است. معمولاً در خانم ها رشد موهای کرکی در مناطقی...
0 ارسال پاسخ | 45 بازدید )
04-10-2018, 12:16
در این روش نمونه ی کوچکی از فولیکول های مو در طول فرآیند جراحی کوچک با بی حسی موضعی از روی سر بیمار برداشته و در محیط کشت آزمایشگاهی استریل, تکثیر...
0 ارسال پاسخ | 30 بازدید )
تاریخ تولد May 12 درباره ↘♥↙ALONE.S↘♥↙ زندگينامه: ما کتاب کهنه ای هستیم سرتا پا غلط
خواندنی ها را سراسر خوانده ایم امّا غلط
سال ها تدریس می کردم خطا را با خطا
سال ها تصحیح می کردم غلط را با غلط
بی خبر بودم دریغا از اصول الدین عشق
خط غلط، انشا غلط، دانش غلط، تقوی غلط
دین اگر این است بی دینان ز ما مؤمن ترند
این مسلمانی ست آخر؟ لا غلط، الّا غلط ؟
روز اوّل درس مان دادند: یک دنیا فریب
روز آخر مشق ما این بود: یک عقبی غلط
گفتنی ها را یکایک هر چه باد و هر چه بود
شیخنا فرمود، امّا یا خطا شد یا غلط
گفتم از فرط غلط ها دفتر دل شد سیاه
گفت می دانم، غلط داریم آخر تا غلط
روی هر سطری که خواندیم از کتاب سرنوشت
دیدۀ من یک غلط می دید و او صدها غلط
یا رب از تو مغفرت زیباست از ما اعتراف
یا رب از تو مرحمت می زیبد و از ما غلط محل سكونت: چه قدر فاصله اینجاست بین آدمها چه قدر عاطفه تنهاست بین علايق: چه سرد است خانه دل که با هیچ آفتاب غریبه ای گرم نمی شود شغل , تخصص: معماری..تخصص زیاده .... آنتی ویروس شما: Avast سیم کارت: 091-0935 مرورگر شما: Firefox سیستم عامل: Windows-XP مدل گوشی: HTC TyTN تیم مورد علاقه شما: Barcelona جنسیت: Pesar نام کامل: SaEiD کشور: Iran سن شما: 25
سلام
دلت تنگ است .. می دانم !!
قلبت شکسته است .. می دانم !!
دوری برایت سخت است ... می دانم !
اما برای چند لحظه ای ارام بگیر ...تا برایت بگویم...
بگویم از دنیایی که به هیچ کس وفا نمی کند...
مجموع پست ها مجموع پست ها 2,532 میانگین پستها در طول روز 1.05 آلبوم ها مجموع آلبوم ها 2 مجموع تصاویر 0 پیغام بازدید کنندگان مجموع پیغام ها 817 جدید ترین پیام 02-26-2018 18:06 تمام تشکر ها تمام تشکر ها 5,601
تشکر شده 3,475 بار در 1,393 پست
اطلاعات عمومی تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت 04-18-2018 11:51 تاریخ عضویت 09-14-2011 معارفه ها 1 صفحه اصلی وب سایت http://www.happyheart.loxblog.com
127 دوستان
نمایش دوستان 1 به 10 از 127